Guru Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Aşağıda resim linki bulunan item hakkında bilgisi olan varmı? A Rare Artifact [Bu mesaj Guru tarafından 01 December 2003 05:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 abi o bilinmiyen bi origin in rare artifacty hehe[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Marksman, Novice Commando, Novice Medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 1 milyona gittigini gordum eclipse te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 forumlarda herkez enterans, hiç ipucu yok, ilginç gibi yorumlar yaptı. Sadece viri özel mesaj atmış jedi quest i için o ve infosunu jedi lar okuyabilir filan demiş, biraz saçma geldi ama olasılığı varmı bunun?[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 bencede sacma ama ole bi olasilik var malum krayt pearl lerin, ve diger kristallerin de ozellikleri statleri yok aslinda...ama Jediler examine ettiginde bizim goremedigimiz statleri dmg leri goreibliyorlar... birde hayvan kafesi gordum ben rare olarak ilginc..[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bence olsam satmam para lazm degilse[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Marksman, Novice Commando, Novice Medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Su an durumum gayet iyi, zaten satmayı düşünmüyorum ama aramızdan biri jedi olursa ona verip infosunu tam olarak okumasını isticem, neyin nesiymiş belki görebilir..[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar