ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 İşte elimen geçen yeni bir samurai animesi arkadaşlar.Artık sevinçten havalarda uçuyorum Bu seferki animemizde kenshin'nin kine yakın zamanlarda geçiyor.Fakat bu sefer ki sorunumuz kenshin'nin durmadan uğraşıp adamlarını öldürdüğü Shinsengumi'nin tarafındayız.Ana karakterimiz biraz kısa(birazı geçelim) boylu, 15 yaşlarında birisi.Çizimler gerçekten çok güzel.Kurgu da çok iyi işlenmiş.Özellikle dövüş sahnelerinde kesinlikle bir yanlış göremedim.Ayrıca kenshin'deki gibi yine gerçek teknikleri kullanıyorlar.En iyisi de daha yeni çıkıyor bu anime.Şuan da 8. bölümdeler ben daha sadece ilk bölümü izledim ve hasta oldum(samurai olsun yeter aslında ama neyse ). Ana karakterle birlikte olan yan karakterlerde çok hoş olmuş. İlk bakışta ana karakter kısa boylu gereksiz biri gibi gözküyor fakat izlediğinizde gerçekten çok iyi işlenmiş bir karakter olduğunu görüyorsunuz.Ayrıca Shinsengumi ve içinde bazı karakterlerde gerçekten yaşamış kişiler.Özellikle anime'deki Okita Soujiro'yu kenshin fanları tanıycaktır.Gerçek tarihtede kendisi iyi bir savaşçıdır. Çizgi Dünyası yerine buraya atmışım herkesden özür diler yöneticilierin doğru yere taşımalarını rica ederim. [hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" [Bu mesaj ssj4songoku tarafından 02 December 2003 11:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar