Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiyede supra varmı?

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

said:
Ragnar, 24 November 2003 18:10 tarihinde demiş ki:
40.000 usd ye 96 satılık bir supra var ist'te[hline][b]
Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House

2'inci el mi? öyle olsa da idare eder ya adam orası burasıyla oynadı ise 5 para etmez..!

[Bu mesaj Hellsing tarafından 24 November 2003 19:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ragnar, 24 November 2003 19:35 tarihinde demiş ki:
suprayı buldunda idare eder dedin ya anlaşıldı[hline][b]
Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House

tabiki dicem 2'inci el o arabanın motoru ne hale gelmiştir haberin varmı? Tabi adam normal araba gibi kullanmadıysa..
Sosyal ağlarda paylaş

tabi doğrı söylüyorsun ölmüştür motoru bak benim aklıma gelmemişti :)[hline][b]
Sosyal ağlarda paylaş

Toyota Supra : Toyota Turkıye tarafıdan 94-98 aralıgıda getırılmıs ve showroom'larda satılmıstır.Kımseın dısardan falan getırdıgı yok.Toyota zamanında kendı bunyesıde Supra TT yanı Twın Turbo modelını gtırmıstı.Halen de yedek parcasını getırmekle de yukumlu.Dıger modeller gıbı yanı Honda ( Acura ) NSX Mıtsubıshı Eclıpse gıbı dısrıda bazı ıtalatcılar aracılıgıyla getırılmemıstır.

Hellsing kardesım sanırım yasca bıraz kucuk oldugu ıcın konu ıle ılgılı yaptıgı yorumlarıda gercekten cok gulerek okudum yok orasını bursını kurcalamamıssa ıyıdır dusuulebılır falan dıye :) supersın kardes de uuttugun yada bılmedıgın nokta su kı Supraı orasıı burasını kurcalamak ıcın alacagın parcalar 3 tane supra alıo :) yanı USA dan kıt olarak bır stage turbo alsan yaklasık sadece kıt yanı pıston falan dahıl degıl 10.000 ıle 20.000 dolar arasında umarım o ıstanbuldakı supraın kurcalanmadık yerı kalmamıstır.

Zuuhauhauhauhahua

Tr dekı otomobıl merakının hala standart kalmasına sasmamalı.Bırseyı bılmıyo olabılırsın yada modıfıye merakın olmayabılır o zaman Supradan bahsetmıyeceksın yada Supra gıbı bır totemın adını azına almıyacaksın.Gıdıp bı 4 kapı mulayım bır araba al klımadan abs den falan bahset modıfıyeden degıl.

Run For 1/4 Mile
Sosyal ağlarda paylaş

offf be ben diyecektim biri durdursun bu bilinçsiz insanları. baba hakkatende klima abs neyinize yetmiyo bak daha biton zımbırtı var merkesi kilit otomatik cam offf bu işte ihtisas yapın memlekete bularda lazım yiyemi..... y.... a..... yatmayın:)

pntrei içinde eleştiri yazacak varsa bosa klavye ile ilişkiye girmesinler. eminimki lolipop yiyip action man ile oynadığınız zamanlarda o adam tr ye ilk tuning cihazlarını getirip uygulamasını yapan ve şuanda'da elinin altındaki standart bir mitsubishi eclipse yaklaşık 55.000 usd lik bir (küçüçük) kurcalama işlemi yapan garip bir insandır. yarışmacı arkadşlarabaşarılar. :)

not: sonuda konuşturdunuz beni oh be rahatladım
bilmiyoranız gelin öğrenin arkadaşlar kapımız herkeze açık.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pntREi, 01 December 2003 16:55 tarihinde demiş ki:
Toyota Supra : Toyota Turkıye tarafıdan 94-98 aralıgıda getırılmıs ve showroom'larda satılmıstır.Kımseın dısardan falan getırdıgı yok.Toyota zamanında kendı bunyesıde Supra TT yanı Twın Turbo modelını gtırmıstı.Halen de yedek parcasını getırmekle de yukumlu.Dıger modeller gıbı yanı Honda ( Acura ) NSX Mıtsubıshı Eclıpse gıbı dısrıda bazı ıtalatcılar aracılıgıyla getırılmemıstır.

Hellsing kardesım sanırım yasca bıraz kucuk oldugu ıcın konu ıle ılgılı yaptıgı yorumlarıda gercekten cok gulerek okudum yok orasını bursını kurcalamamıssa ıyıdır dusuulebılır falan dıye :) supersın kardes de uuttugun yada bılmedıgın nokta su kı Supraı orasıı burasını kurcalamak ıcın alacagın parcalar 3 tane supra alıo :) yanı USA dan kıt olarak bır stage turbo alsan yaklasık sadece kıt yanı pıston falan dahıl degıl 10.000 ıle 20.000 dolar arasında umarım o ıstanbuldakı supraın kurcalanmadık yerı kalmamıstır.

Zuuhauhauhauhahua

Tr dekı otomobıl merakının hala standart kalmasına sasmamalı.Bırseyı bılmıyo olabılırsın yada modıfıye merakın olmayabılır o zaman Supradan bahsetmıyeceksın yada Supra gıbı bır totemın adını azına almıyacaksın.Gıdıp bı 4 kapı mulayım bır araba al klımadan abs den falan bahset modıfıyeden degıl.

Run For 1/4 Mile

Yaşla ne alakası var onu anlamadım?Kendi açtığım forum dışında hiçbir foruma yorum yapmadım fazla bilmediğim açıkça belli..Bu bölüm bu konularla alakalı olduğu sürece isdediğim konuyu açarım..
Son olarak sana ortaokuldan bir çocuk getirim bu konularda felaket bilgisi var.
Çocuk orta 3 de..
Yüksek müsadenizle beni merakta bırakmadan o yaşınızı söylermisiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hellsing, 01 December 2003 23:26 tarihinde demiş ki:
said:
pntREi, 01 December 2003 16:55 tarihinde demiş ki:

Zuuhauhauhauhahua

Run For 1/4 Mile

Yaşla ne alakası var onu anlamadım?Kendi açtığım forum dışında hiçbir foruma yorum yapmadım fazla bilmediğim açıkça belli..Bu bölüm bu konularla alakalı olduğu sürece isdediğim konuyu açarım..
Son olarak sana ortaokuldan bir çocuk getirim bu konularda felaket bilgisi var.
Çocuk orta 3 de..
Yüksek müsadenizle beni merakta bırakmadan o yaşınızı söylermisiniz?

Arkadasım o zaman burda forum acıp soru soracana o orta 3 dekı kardesımıze sor ogren :)

Artı sana burda neden forum acıosun gıbı bı laf etmedım yada ne bıcım forum falan demedım ama ogrenecek ınsan sana bırısı 40.000 usd ye supra var dıyınce yok orasını burasını karıstırmıssa 5 para etmez falan deme hakkını vermez dımı?

Bak sen sormussun ragnarda war kardes surda su para dıe cvp vermıs sona sana ıste asıl orası burası kurcalanmıs para eder dıyıncede bole sert yapma bız sert yapmadık.Acıkladık ınsan gıbı.

O orta okuldakı kardesımız bızım kadar bılır dorudur ne dıyım :)

Bu ısler arastırmanın otesınde tecrube ısteyen ıslerdır deneye deneye ogrenırsın.Ole bı hava fılıtresı bı eksozla olmaz o kardesıme benım bayadır uzerınde calısıp tutturamadıgım bı ayar war onuda sorsan cvplasa benım ıcın cok sevınırım mumkunse eger.

Assagıya yazdıgım aletı dedıgım parcalara gore bı programlarsa sevınırım.Yaw ne dıom ben cıddıye aldım olayı hahaha

Neyse sen takıl kardes benden buraya kadar.Ogrenıp sorman gereken yerde bılgılenmek yerıne mualefet edıosun.

PS:Ragnar arabaya bı filıtre taktım bı ekzos bı chıp 100 beygır aldım kardes deli yuruom bu alemde.Filıtreyıde emmeye yakın taktım cok ısınıo ama delı bagırıo haaa bıde katalıtık ıptalı tabı 100 beygır verdı :)

4G63/T GSX
DSM FOR ALL
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...