sound_shaker Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 task yada tax yazılıo üzerinde TÜV- IS0 9002 sertifikası war ama (yalan dolan bişi olabilir) iyi bişeymi bilmiorum bilen biri warmı??
GMRajaat Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 manyak bi power supply baba o inanılmaz yani arkadaşda war odadaki elektrik kullanımını ölçtük geçen gün, walla ölçüm aleti patliodu[hline]question reality.
sound_shaker Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 olm belamısın lan sen heryerde dallama cevaplar verion ciddi bişi sorduk
Xechelon Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 ya o benim bildigim kadariyla 220v yle degil 120v yle calisiyo ama daha ii persorfans sergiliyo ve ayrica kendiliginden gelen kasayi yalitim seti var ses sorunu ortadan kalkiyo yani bana sorarsan al gitsin hem elektrik faturasi az gelir hemde sessiz calisir[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Öne çıkan mesajlar