Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Uzun bir aradan sonra atlye dönmeyi düşünüyorum ben bıraktıgımda aos filan çıkmamıştı kısacası power scrool filan kullanmadım ham bir karakterim var gördüğüm kadarıylan yeni skiller gelmiş focus chivalry filan bunlarda templateleri degistirmiş.Bana iyi bir template önerebilirmisniz axer için.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BEggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 100 lj 120 sw 120 tactics 100 anatomy 80 chiv 80 heal 100 focus[hline]Beggie The King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 bence böylesi daha uygun olur 100 lj 110 tactics 110 swords 120 anatomy 100 focus 80 heal 80 chiv anatomynin hem hit chance hemde healing bonuslarını göz önüne alırsak en fonksyonel skill denebilir. Hem olayı daha ucuza kotarırsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar