Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mins. mi olsam acaba?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya son zamanlarda açtıım topiclere dikkat ettiyseniz class seçimindeki kararsızlıımı anlamışsınızdır

Durum şöle ki ben hem realmda hem rvrde etkili olmak istiyorum ama realmda çoğunlukla solo yapıcak bi char olmalı. Aklımdaki ideal char tipi (bu üsteki fikrimle alakası yok) infi. ama anladımki buff botsuz kasılmaz öle kolay kolay. Biraz bakındım mins. hoş gözüktü gözüme yani hem solocu hem grup adamı flm

Sizin fikirleriniz ne böle istediim tipte ne var? Bide mins tempi nasıl olmalı?

şimdiden saolun sonunda seçicem classımı :j[hline]Froc Vormbeyn
:-p Deli merc, Ashmish worm :-p
DaoComics
Mesaj tarihi:
bak minsi her yerde kasamazsin ve o kadarda koaly deildir sorc gibi herseyi charm edemezzsin fln dln ama ACAYİP RAHAT grp bulursun hatta ben bazen 10 level ustum grplara girdigimi hatirliyorum ilk direk hadi level yapim hemde yaralı bişi olim diyosan ya cleric ya mins ol yada yok ben sade solo ve cas farmlamak istiyorum sonra altlar açmak istiyorsan Necro aç[hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız...
Elgra The Nightshade of İllusions Of Fate
Mesaj tarihi:
Saracen onermem.. Highlander ol Slash kullan baba gibi :)
50 inst. 34slash 26hide oneririm zaten +11 item cap bide bikac rank aldinmi 40 hide in oluyo oda yetiyor.. 50 inst de gelen 70 absorb cok ise yariyor bide son DD artik 50 inst te geliyo.. Ama sunu diyimki kesin Highlander ol zaten cok ezik HP aliyo minstrel (rogue) anca highlanderla kurtariyosun.. 10 str 10charisma 10const wer baslangic dexi zaten alicaksin bide isinede yaramicak Slash kullandiin icin[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon
  • Yeni Oluştur...