karpuz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 izledim ağır gelişen ama içinde birsürü mesaj eleştiri bokpüsür bulunan bir film... izlenmeli ama barbarların istilası diye gladiator gibi bir film beklemeyin...[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Afişte bile amerikan emperyalizminin çöküşü yazıyor.. zaten beklemiyorum. :) ama gitmek istiyorum.. birisi beni gitmek için zorlasın. kendi kendime bişiy yapamıcam.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 izlemenizi öneririm sinema.com dan özel gösterime davetiye kazanmıştım öyle izleme fırsatı buldum karpuzun dediği gibi içinde kapitalizme ince ince dokunuşlarda bulunan acıklı bi hikaye çoğu eleştirmene göre yılın filmi bence öyle olmasa da gayet hoş bi film yalnız aksiyon hareket beklemeyin bütün film dialoglar üzerine kurulu[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 2 hafta önce girdi gösterime az sayıda salonda bulunur bu adresten bi arat istersen vizyondakiler bölümünden[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ben levent kültür merkezinde izledim filmi... orda var onu biliyorum[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar