MrBomb Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 hani şu ağır müzik eşliğinde adamın arabasının başına neler geldiğini anlatan reklam. o en son sahnede piyanonun ağır ağır arabasının üstüne düşüşü ve adamın "yıkıldım" ifadeli suratı nefesimi kesiyo gülerken: dını dın dınn dın dını dın dIn dIn *!adam uzuntuden yikilir piyano yavaas yavas arabasinin ustune dogru duserken*[hline] [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 23 November 2003 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 307 olmasın o[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 güzel reklam 307 o bide =)[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 güzel bir reklam olmuş gerçekten...[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Reklam güzel zaten 'kıskanılmaya hazır olun' teması iyi işlenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 abi o piyano yawaaş yawaş düşüyo ya işte tam o anda adamın içi gidiyo içii. o kdr güzel yapmışlar ki o adamın suratı piyanonun ağır çekimde düşüşü o müzik aklıma geldikçe gülüyorum ya :lol:[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 bizim millet reklamı yanlış anlayabilir ve reklam ters tepebilir ayrıca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 bence iyi bir reklam ama insanlar "madem arabam patlayacak o zaman almam" mantığıyla almayabilir yani... yüzeysel...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Naaptınız ya, o kdr odun bi millet diiliz :) Hem türkiyede piyano olmaz, dolayısıyla düşmez eha[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 edashudhasu koptum ya adam tr de piyano olmaz demiş..dasdasd o zaman saz fln duser en fazla camı kırılır arabann daha ii lol..[hline]aente is alone this way aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist headquarters of online games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 walla türkiye'de düşse düşse bi binanın tepesinden kiremit falan düşer,boyasına zarar gelsin diye üstüne sigara atılır,çizilir bu araba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: aente, 27 November 2003 16:08 tarihinde demiş ki: edashudhasu koptum ya adam tr de piyano olmaz demiş..dasdasd o zaman saz fln duser en fazla camı kırılır arabann daha ii lol Yarıldım. Rofl. :D[hline]Sad But True. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Bence komik değil reklam.. Fon müziği gerilim-korku tarzı ve arabanın kıskanılacak kadar güzel olduğunu çok iyi vurguluyor..[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 O reklamı oyle yanlış anlayacak adam zaten araba sürecek kadar iq yoktur :P[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar