AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 bounty mission yapiyorum kosmusum 5 kilometre bi baktim allahin cezasi target koskoca mese agacinin icine sikismis kudurdum tabi misyonuda abort ettim tam yaninada kamp actim mountumu cikartip geri kosacam aklima gelmedi onceden agacin gidecegi kamp acinca agac gitti npc acikta kaldi ben peti cikartayim ha hu derken daldi tabi npc mefta olduk gelde siyirma kafayi simdi o sinirlede geldim thread actim :) ah SOE ah!! PS: ole smiley koyduguma falan bakmayin cok sinirliyim[hline]The World is yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 lol çok oluyor o, özellikle imperial base inde dark st lerden veya sergent lardan biri bug olup duvarin arasinda takiliyor yada sabit kaliyor damage veremiyorsun, kipirdatamiyorsun ve 1-2 saat holocron düşmeyince acaba o npc sinin içindemiydi holocron diyenler oluyor. Tam paranoya olayı :)[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 bh targetlarda bu tur problemler var atack tusuna sureklı basarak etrafında tur at bug i bazen bugliya biliyosun ben 1 kac tane bina icinde sikisani ole oldurdum.[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar