umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ya arkadaşalr bişey soracam bu zoom 5551 de router diyo o nedemek acaba ne için kullanılır ev kullanıcısı için gereklimidir yane bi ev kullanıcısı için 5510 mu daha ii yoksa 5551 mi? :( yane arada 40 mil fark var :([hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 abi şimdi de 1 mbps vermişler. iyice şaşırdı bu adamlar :D[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 dimi o 40 mile kot alırsın sen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 umutsavaci bi thread aç ve sormak istediğin herşeyi tek bir (1) thread de sor lütfen her thread'e aynı soruları paste etme. Ayrıca bakın bulunduğunuz yerde port oluup olmadığını www.adslbilgi.com dan da öğrenebiliyorsunuz oraya bakın telefonunuzun ilk 3 hanesini giriyosunuz var yada yok diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ya o lıstede tuzla yok ama adsl vermeye baslamıslar bızım burdada alla alla guvenmeyın o lısteye en yakın tt ye gıdın sorun[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 E Eskişehir merkezde var diyor Vodan'ın liste. Hemmen aşındırıyorum ben şu Telekom merkezine giden yolları. Hemmen. Dağıtırım. Heyecan oldum la. :] Yav iyi de boş port olacak mı ki? Allağım, Allağım.. [Bu mesaj Deedstyger tarafından 01 December 2003 12:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar