SilverSurfer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ben psp veya photoshop falan öğrenmek istiyorum acaba bunların farkları ne ve ne amaçla öğreniyosam hangisini öğreniyim? ha bide photoshop ne? adobe photoshop ne? cehaletimi mazur görün lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 peki photoshop'u ne için psp yi ne için kullanıyosunuz onuda söylerseniz bende ne öğrenmek istediğime tam karar verebilirm bu sayede. teşk. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 şimdi amaç olarak her ikiside aynıdır.. yani iki ayrı isimde aynı şeyi yapan program.. ama hemen açıklıyorum.. ikisinede deirkt aynı demek adobe firmasına çook büyük hakaret olur :D.. photodhop programı dünyanın en iyi 2 boyutlu grafik tasarımı yapılan programıdır.. tamamen profesyoneller içindir.. he tabiki amatörlerde rahatça kullanabilir.. aradaki fark profesyonel birisi için progranmın bitmesi yutlulması artık yetmememsi diye bir şey yoktur... program tasarımda sonsuz seçenek sunar.. psp ise hep ps nin (photo shop) altında kalmış, çok da sağlam olmayan ama son sürümlerinde işte biraz daha ilerleme kaydetmiş bi program.. hazır şeyleri kullanmya yönlendiriyo.. amatörler için ii.. ama o programda da kişisl olarak ilerlemek imkansızlaşıyor...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 eyvallah saol. yani neymiş photoshop indiriyomuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 indir abi tabii :) ben de yeni yeni photoshop kurcalıyorum, güzel program tabi dragon kadar falan yapamasak da birşeyler çıkmaya başlıyo yavaş yavaş[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 :utaniem:[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar