Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 melepa ciciler, bi arkadaşımın yeni aldığı (1 ay önce) canon marka şahane kamerası ihtiyaçtan satılıktır. yalnız ufak bi problem var: şarj aleti dışındaki diğer kablosu, filanı falanı kayıp... aşağıdaki linkten özelliklerini, şusunu busunu öğrenebilirsiniz. talibi varsa pm atsın lütfen. sefki, saykı... tık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fist4n Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 camera'yı alırızda kablolarınıda caponyadan camera fiyatına getirtiriz artık?[hline]icq:3500388 Champions League Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ne istiyosun ki bu makineye belki kablo problemi ortadan kalkar bi araştırayım kablosunu bulup bulamayacığımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scheize Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 diger kablolarin ederi en fazla 30milyon[hline]hiroshima 44, cernobil 86, windows 95 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaTiMo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: Emaleth, 09 November 2003 17:25 tarihinde demiş ki: yalnız ufak bi problem var: şarj aleti dışındaki diğer kablosu, filanı falanı kayıp... tık! makina sanki o arkadaşın değilmiş gibi? nasıl olurda kaybolur oda ayrı tabi.[hline]Only the GOD can Judge me..! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 fiyatı ne kadar aletin?[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 wallaha ben alacaktım satan arkadaş maddi sıkıntıyı atlatmış :) bu iyi haber kötü haberde maddisıkıntıyı atlattığı için satmaktan vazgeçmiş olması[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ha evet, ben unutmuşum buraya haber vermeyi. arkadaş eniştenizin arkadaşıydı, babacum ilgilenince eniştenize ilettim, arkadaşının kamerasını satmaktan vazgeçtiği anlaşıldı. ilgilenenlerin ağzının suyunu akıttığım için özür dilerim :PP konu kapanmıştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar