Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 melepa ciciler, bi arkadaşımın yeni aldığı (1 ay önce) canon marka şahane kamerası ihtiyaçtan satılıktır. yalnız ufak bi problem var: şarj aleti dışındaki diğer kablosu, filanı falanı kayıp... aşağıdaki linkten özelliklerini, şusunu busunu öğrenebilirsiniz. talibi varsa pm atsın lütfen. sefki, saykı... tık!
Fist4n Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 camera'yı alırızda kablolarınıda caponyadan camera fiyatına getirtiriz artık?[hline]icq:3500388 Champions League
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ne istiyosun ki bu makineye belki kablo problemi ortadan kalkar bi araştırayım kablosunu bulup bulamayacığımı
scheize Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 diger kablolarin ederi en fazla 30milyon[hline]hiroshima 44, cernobil 86, windows 95
LaTiMo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: Emaleth, 09 November 2003 17:25 tarihinde demiş ki: yalnız ufak bi problem var: şarj aleti dışındaki diğer kablosu, filanı falanı kayıp... tık! makina sanki o arkadaşın değilmiş gibi? nasıl olurda kaybolur oda ayrı tabi.[hline]Only the GOD can Judge me..! :hrr:
Natural Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 fiyatı ne kadar aletin?[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 wallaha ben alacaktım satan arkadaş maddi sıkıntıyı atlatmış :) bu iyi haber kötü haberde maddisıkıntıyı atlattığı için satmaktan vazgeçmiş olması[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ha evet, ben unutmuşum buraya haber vermeyi. arkadaş eniştenizin arkadaşıydı, babacum ilgilenince eniştenize ilettim, arkadaşının kamerasını satmaktan vazgeçtiği anlaşıldı. ilgilenenlerin ağzının suyunu akıttığım için özür dilerim :PP konu kapanmıştır :)
Öne çıkan mesajlar