umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ewet arkadaşlar ben zoom x4 5551 alıyorom yarın onun ayarlarını bana anlatırmısınız ip işlerini falam[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Ya kusura bakmada 2 tane threedde ayrı ayrı zaten anlattım çokmu zor o threedlere bakmak? http://www.paticik.com/forum/view.php?id=49725[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ya ne dicem ben ayar falan da yapmadım :D tabii modemim zoom diil. karel 102 usb. yüzde yüz türk malı :) [hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 30 November 2003 12:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ayarını yapmak okadar kolayki. Türkçe kullanma klavuzunu aç modemle gelen cd den sonra diğer cd yi tak okadar bide bi tuşa bascaksn kurulduktan sonrada iki tane şey yazcaksn tamam bitti.[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 umut ısrarla işin kolayına kaçıyorsun ne yazık ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 nasıl yani :-?[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar