Jabba Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 =) Ahahaha yok be şaka yapıyorum olum.Herkezin hür iradesi istediğini yaparlar.İçimden geçti kesin dedim biri atlıcak piyango sana vurdu =) Ama ben yaptırmam o başka.Belki birine çok pis aşık olursam ki Allah Korusun o zaman isminin baş harfini yaptırırım..[hline]Jabba ICQ:66198646 [i]Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Yaw hadi berserk aşkını anladımda kızın nie göğsüne bea Hem Blue Star izin vermez :P[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Allah korusun dimi... :).. bnce asık olamamaktan korusun.. buarada berserk in isareti nasıl bisi? heh.. gerci biz yıldızda kesin kararlıyız da, mrk ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Wulfgar +1 eheh... kan cıkar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 1 hafta kaaldı... isalla kan cıkmaz... bölge malum :) [Bu mesaj BlueStar tarafından 30 November 2003 02:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 daha yaptırmadınızmı?[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 yok... önümüzdeki c.tesi yaptırcaz, bu hafta yogundukta biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ıyı yaptınızmı resmını koyun[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ehe hayırlı olsun. kıl-tüy konusunda jiletten başka tercih yok valla. üstelik en kılsız tüysüz yerlere bile aman diyim vardır miniskül bişeyler diye sürüveriyolar genelde. bişe olmuyo, hani daha gür kıllar tüyler fışkırmıyo ordan, çekincek bişey yok, içinizi rahat tutunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 hm.. sadece benimkini koysak olur dimi :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 he üh :).. iyi geldi falla.. hayırlısıyla bi halletsekte icimis daha rahat olsa.. tavsiyen icin tesekkürler apLacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar