Castigater Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 bu hafta içi bilgisayarım için bi ses sistemi almayı planlıyorum, 100 milyon param var 120'ye çıkabilirim belki. Aklıma 2 marka takıldı; creative 4400 (4.1) ve jazz J7915A 5.1 Bu iki markanın fiyatları hemen hemen aynı. creative 50$ jazz ise 37$. creative i almak istememin sebebi güvenilir bir marka olması ama jazz ında fiyatının bu kadar düşük olup digital output desteği vermesi kafamı kurcalıyor. alacağım sistemi odamda kullanıcam salon gibi büyük bir alanda değil bu yüzden daha çok yüksek ses yerine ses kalitesi üzerinde duruyorum, jazz ın bu kadar düşük bi fiyatla vereceği ses kalitesi hakkında şüphelerim var özellikle woofer'ı çok küçük. Bu iki markadan herhangi birini kullanmış yada ses kalitesi hakında fikir sahibi olan arkadaşlar bana bir tavsiyede bulunursa çok sevinirim. jazz içn link: http://www.hepsiburada.com/product.asp?dept%5Fid=261&pf%5Fid=bd27747 creative 4400 için link: http://www.goldpc.com.tr/urunozel.asp?ID=2519 Bu arada ses kartım SBLive! Value 2000 yılında almıştım 5.1 desteklediğini hiç sanmıyorum ama üzerinde digital output var. Anakartta ise ac97 onboard ses kartı bulunuyor bu kartın 5.1 desteği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 benim odamda jazzın 5.1 ses sitemi var 1 yıllıkdan biraz yeni, gayet temiz ses veen güzel birşey. uunutmaan ses kartım creative live player 5.1 güzel bi ikili oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 digital output a mı bağladın peki? bide woofer'dan memnun musun? ya ses konusunda aşırı rahatsız bi insanım aslında herşey babamın 1 hafta önce salona arçelik marka 5.1 ses sistemi alması ile başladı şimdiye akdar sadece müzik dinlediğimi sanıyomuşum odamda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 yok diital outputlusu 3000$ dı ben aldığım sıralarda 37$ da çok ucuz gibi gledi bana ama memnunum ben wooferdan arada içerceki müzik setiyle kapıştırıyorum, ama cidden güçlü alet biraz açsam inliyor yer gök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Ben yaklaşık 4 senedir falan Creative'in FPS 2000 model 4.1 speakerını kullanıyorum ve çok memnunum kalitesinden. FPS 2000 Bende de ses kartı olarak Sound Blaster Live Value vardı. Bu hoparlör dijital çıkışı da destekliyor ve ses kalitesi de oldukça iyidi ama Creative'in yeni Inspire serisiyle ilgili fazla bir fikrim yok yani çok göz doldurmuyor, bana kalırsa kaliteden biraz taviz vermişler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Creative 4400 4+1 kullanıyorum yaklaşık 7 aydır çok memnunum. Arada 20-30 $ farkı gözönünde bulundurma sonuçta kaliteli ses lazım creative derim.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar