Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Ben yapıyorum Media :) 50 küsür yıl ve öncesinin pulları bile var ;] bir tanesinin değeri şu anki piyasada 100 m den yukarı ediyor ehe.. Polonyanın-Almanyanın-Türkiyenin ve diğer,bir yığın ülkenin bir yığın pulu var :) Çıkartma yöntemleri-nasıl toparlanır? fealm.. :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104
Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Pul Koleksiyonculuğu Burda Pullarla ve Pul Koleksiyonculuğu ile ilgili çeşitli veriler var...[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...
Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Bide benim bildiğim en iyi pul kitabı pulko çünkü başka pul kitabı bilmiyorum :-)... Ama gerçekten iyi bir pul koleksiyon kitabı tavsiye ederim :)[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 said: -Melancholy-, 26 November 2003 01:47 tarihinde demiş ki: ben kıza neyi gösterecem şimdi :D[hline] lol :D[hline]Gitar Nubisi
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 dur bakiim nerdeydi benim puL koleksiyonum sefkilimden calmıstım en son böhü :)
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Klasik hatunun ilgisini eve çekme yöntemi Vardı ama baktım pul geyiğine gerek yok zaten gelio hatunlar Anneme havale ettim koleksyonu[hline]Avatar...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 kızlar gelin göstereyim pul koleksiyonumu... ya olamdı peçete koleksiyonum var...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
Öne çıkan mesajlar