Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Ben yapıyorum Media :) 50 küsür yıl ve öncesinin pulları bile var ;] bir tanesinin değeri şu anki piyasada 100 m den yukarı ediyor ehe.. Polonyanın-Almanyanın-Türkiyenin ve diğer,bir yığın ülkenin bir yığın pulu var :) Çıkartma yöntemleri-nasıl toparlanır? fealm.. :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Pul Koleksiyonculuğu Burda Pullarla ve Pul Koleksiyonculuğu ile ilgili çeşitli veriler var...[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Bide benim bildiğim en iyi pul kitabı pulko çünkü başka pul kitabı bilmiyorum :-)... Ama gerçekten iyi bir pul koleksiyon kitabı tavsiye ederim :)[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 said: -Melancholy-, 26 November 2003 01:47 tarihinde demiş ki: ben kıza neyi gösterecem şimdi :D[hline] lol :D[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 dur bakiim nerdeydi benim puL koleksiyonum sefkilimden calmıstım en son böhü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Klasik hatunun ilgisini eve çekme yöntemi Vardı ama baktım pul geyiğine gerek yok zaten gelio hatunlar Anneme havale ettim koleksyonu[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 kızlar gelin göstereyim pul koleksiyonumu... ya olamdı peçete koleksiyonum var...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar