Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pul Koleksiyonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vardı bendede kaldırdım
üç küçük defter kadar
baya fazla var ya[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
  • Admin
Mesaj tarihi:
Bendede baya var eski pulları toplardım bitpazarından bayada harçlığım gitmişti onlara şimdi ise sadece raflarda biryerde duruyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
saklıycam ben baya var bende hepside baya eski
ilerde satıcam bı 10 sene sora iş kurucam :p[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Mesaj tarihi:
bolca var... hatta bazı bayanlara "pul koleksiyonumu görmek ister misin?" dediğimde hiç de yalan söylemiş olmuyorum :)[hline]Bastonu bildim ben!

Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
  • Admin
Mesaj tarihi:
bendede var durur biryerlerde odada
ama babacumun dedigi gibi o anladma kaldı kurtulamadı
öle cok onemli pullar yok içinde sırf okulda herkes yapıyodu bizde yapak diye baslamıstık :)[hline]Grandmaster Hamburger
Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki:
1990, daha kimselerin nicki falan yokken
Mesaj tarihi:
tamam tamam tarist melankholy le dönüşümlü olarak kullanabilirsiniz... benim için bir mahsuru yok nasılsa pek ilgi çekmiyor[hline]Bastonu bildim ben!

Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
Mesaj tarihi:
bende hala var ya gelen postalardan koparırdım yada gıttıgım segırlerden postanelerden alırdım oyle bırıktırırdım[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
  • Yeni Oluştur...