MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Varmıdır pul koleksiyonu yapan ? Ben merak sardımda birde küçüklüğümden kalma küçük bi koleksiyonum var, tabi ozamn bilinçsizdik şimdi soruyorum nereden başlamalı , ne yapmalı malzemeler nerelerdedir, katologlar nereden bulunur Mekanları Ankara için söylerseniz sevinirim.[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 bende de küçüklükten kalan var bi kaç pul ama... ne biliyim duruyo yani öyle. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 vardı bendede kaldırdım üç küçük defter kadar baya fazla var ya[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Bendede baya var eski pulları toplardım bitpazarından bayada harçlığım gitmişti onlara şimdi ise sadece raflarda biryerde duruyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 bende baktim 20-25 tane osmanlı pulu var 100 e yakında şehirler vs vs abi o pullara bakmak ayrı bir zevk ya , ben başlamak istiyorum tekrardan[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 bendede var bi defter çok ilginç pullar var ama 5-6 yıldır uğraşmıyorum pul toplamakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 saklıycam ben baya var bende hepside baya eski ilerde satıcam bı 10 sene sora iş kurucam :p[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 çok çok işe yario valla annemin war kızlara falan dersiniz gelin size pul kolleksiyonumu gösteriyim falan :)[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 bolca var... hatta bazı bayanlara "pul koleksiyonumu görmek ister misin?" dediğimde hiç de yalan söylemiş olmuyorum :)[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 bendede var durur biryerlerde odada ama babacumun dedigi gibi o anladma kaldı kurtulamadı öle cok onemli pullar yok içinde sırf okulda herkes yapıyodu bizde yapak diye baslamıstık :)[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ya benim yok koleksiyonum fln :( ben kıza neyi gösterecem şimdi :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 masanın altındaki nadide tatak koleksiyonuna ne dersin? olmadı buluruz :)[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 bana ödünç verir misiniz?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 tatak koleksiyonumu hay hay...[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 öhöm desem :)[hline]Teröre HAYIR ! Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 tamam tamam tarist melankholy le dönüşümlü olarak kullanabilirsiniz... benim için bir mahsuru yok nasılsa pek ilgi çekmiyor[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 nekadara gidi şöle eskipullar 50-60lardan kalma fln[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 50 60 yıllık upllar özel damgasız koleksşyon ğulu olmadığı sürece değersizdir[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 gel yavrum sana pul koleksiyonumu göstericem *!Tecavüzcü Coşkun gülüşü atar*[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 bişi deme abi zaten bu yazma azmin anlatıyo herseyi aha pul koleksiyonu nu yapma maksadı kötü olan arkadaşlar size bişi verim izleyin bu konu ile alakası mükemmel buyrun[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 abi niye ugrasirsiniz pulla ya...[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 demek oluyorki her türk gencinin bir pul koleksiyonu var (: şu işi düzgün yapan yokmu ya nası başlamadı , ankarada nerede katologlar[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 mrmedia , her abazan türk gençliğinin bir pul koleksiyonu var desek daha doğru olur nihahaha[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 bende hala var ya gelen postalardan koparırdım yada gıttıgım segırlerden postanelerden alırdım oyle bırıktırırdım[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 ne heycanı var pulun ki yani en alakamın olmica bişey[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar