binyuz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Erkeklerin yüzde 93'ü, kadinlarin yüzde 62'si kendini mastürbasyonla tatmin eder.. Bole bir bilimsel yardı okudum şimdi bir bilimsel sitede.. Çok garip geldi. Birincisi yüzde 7 çok küçük bir rakam düşünsenize dünyanın yarısı erkekse yaklaşık 20 milyon erkek hayatında masturbasyon yapmamış çok ilginç. Bide yüzde 62 de çok düşük bir rakam gibi geldi.. Siz ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 lamerity does not respect responsibility...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 babacum +1[hline]Gitar Nubisi [Bu mesaj shapshal tarafından 30 November 2003 18:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 bilim iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 babacum nedıyon yahu turkce konus[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 bunu nasıl tespit ediyorlar onada şaşıyorum.bunun çinlisi var afrikalısı var.kafana takacak başka konular ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Benim de kafam bişey takıldı, Niye bi sürü sçama konu açılıyor ve ne hikmetse açanlar hep aynı kişiler? Lamerity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar