kturumtay Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 biraz eylenelim benim aklima bisi gelmedi sonra yazarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 eğlenmek[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 said: Azmodai, 30 November 2003 18:08 tarihinde demiş ki: bu konu forumun diplerinde kul olup yanmaya mahkum![hline]Silthanas, 30 November 2003 17:58 tarihinde GEORGE MICHAEL hakkinda demiş ki: Ba$ka poster yoktu hem.. hem herifin(tam anlamiyla herif olmayabilir ama ) sesi de guzel niye ole diyonuz ki =)) niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 bir üstteki mesajı quoteladığn için.[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 1)bu konu gibi konular daha önce açılmış. arama buttonu :) 2) sen bile bişey yazmamışın insanın içinde yazma isteği uyanmaz.[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 11 kişi sınıf bastık, dersi böldük, hocayı tehdit ettik, kamu malına zarar verdik, okul içinde çete oluşturduk, hocaya fiziksel zarar yaptık... daha doüğrusu yapmışız benim de haberim yoktu deftere öyle yazdılar... ve 5 gün uzaklaştırma aldık... 2 günü haftasonuna denk geldi ve devletten hala 2 gün tatil.. aman ceza alacağım var sizde yapın kârlı çıkın 5 gün ense ohh (bu arada ben affedildim benim için hava hoş)[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar