can Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 yoo, 2 türk takımı final oynasa. of j0o süper olur[hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: evet abi beyinsiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Bu arada Parma, Newcastle, Barcelona, Liverpool, Roma, Benfica, Valencia(*) yoluna devam ediyo. 3 turda CL'den düşenler de olacak ki bunlar da çok güçlü takımlar olcak. 3 lü yarı final falan hayal gibi yani, UEFA yı uzun süredir böle görmedim ben..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- [Bu mesaj bLaQ tarafından 28 November 2003 01:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 güzel oldu valla. inşallah geçen seneki gibi bi takım gelip de porto gibi dağıtmaz bizimkileri de gidebildikleri kadar giderler. cidden sevindim beh. beşiktaş da uefaya gitsin, bi de artık zor ama galatasaray da. o zaman çok çok güzel şeyler olur işte. çünkü beşiktaş da bu turu geçse bile ilerde pek tutunamaz ama uefada iş yapar. gs içinse anamızın liginden iyidir işte :) ha bi de: birinci goller ueefaayaa.. ikinciler deee.. üçünüler dee.. bi de benim kafam![hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! [Bu mesaj Kenderleme tarafından 28 November 2003 01:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 gençler felaket şekilde deplasman takımı yannıs bunu anladım ben adamlar deli oynuyolar dağılmıyolar makina gibiler[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 bi blackburn deplasmanını izle o zmn .)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 0ahhh!! o ne takımlar öyle! tamam ben konuşmuyorum 3'lü çeyrek final türünden şeyleri..[hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: evet abi beyinsiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: bLaQ, 28 November 2003 01:22 tarihinde demiş ki: bi blackburn deplasmanını izle o zmn .)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- izlemedim maçı galiba kötü mü oynadı bizimkiler ?![hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 hayatımda o kdr direği aynı maçta görmedim. Maç bizim yarısahamızda diiil, bizim ceza sahamızda oynandı.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 kura çekimleri cl ilk tur maçlarının bittiği cuma olcak dimi cl 2. tur kuralarıyla beraber. 2 hafta sonra yani?[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 eh öyle olsa gerek[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ya ben keşke yarıfinalde oynasalar diorum çünkü uefa asla aynı ülkeden iki takımın finalde karşılaşmasına izin vermio yarıfinalde karşılaştırtıo(maksadım kuralara el atar deil aklımda kural die kalmış)... ama sahiden bu sene takımlar çok zor uefa'da, yine de ben güveniorum bu adamlar sportingi geçti blackburn'ü geçti (antep de o kadar) bunalra da gücü yeter... Ama bnm korkum(ve muhtemelen) en ii ihtimalle çeyrek finalde beklenmedik(!) hakem hataları olup yolumuza taş düşebilirz(konabilir)... umarım çok paranoyağımdır[hline]a.k.a wicked Robin Williams Dead Poet's Society'de demiş ki: No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 gencler,antep finalde kapisacaklar gibi bir his var icimde.Ayrica BJK`da Sampiyonlar ligi sampiyonu olur gibi bir his de var ama .... once Chelsea`yi bir yenek :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 geçen sene, iki talyan takımı uefada final oynadı diye hatırlıyorum. Gençler iyi oynadı ama, özellikle ilk yarıda çok pas hatası yaptılar. özellikle baki çok kritik hatalar yaptı. damir de hatalı goller yemiş olmasına rağmen bu maçta çok güzel kurtarışlar yaptı.[hline]Araba var mııııı, galiba yok... hiç önemli değil arabamda yer çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Juventus-Milan Cl finalinde karşılaştılar...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 öyle bir kura yok. ayrıca geçen sene finalde 2 takımın karşılaşması zorunlu olmuştu, çünkü 3 italyan takımı yarı finaldeydi. :D[hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: evet abi beyinsiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 geçen sene yarı finalde 3 italyan takımı vardı. (juve-inter-milan.) yani mecburen karşılaştı 2 italyan takım yarı finalde (inter-milam). aynı ülkeden 2 takım çıkarsa da illa birbirinne veriliyo diye bi olay yok. adamlar gizli saklı belirlemiyo ki milletin rakiplerini. dünyanın gözü önünde kura çekiyolar. hele bi 2 takımla yarı finale çıkalım da sonra düşünelim bunları :)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ah ulen! bir UEFA daha kazansak ne kadar süper olur![hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: evet abi beyinsiz... -- RamsesII, 28 November 2003 12:04 tarihinde demiş ki: ben cinselliği özgürce yaşayamayan Türk gençliğinin sesiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Peki Bjk uefayı kazanabilir mi?[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Kazanamaz tabiki de,.. ... çünkü BJK CL'de devam edecek.. :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ewt abi çok hoş istekler, rüyalar ama bu futbolun saha dışındaki kalanı da var ve gençlerle antep bu konuda pek de ii konumda olmazlar, onlar ii oynasınlar sonuç ne olursa olsun bizi dünyaya kanıtlasınlar gerisi yeter[hline]a.k.a wicked Robin Williams Dead Poet's Society'de demiş ki: No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 BJK bu turu geçse bile, bundan sonrakinde elenecek.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar