Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Anakart 4x e kadar destekliyor AGP'yi, ancak 8x lik bir ekran kartı takmak herhangi bir zarar getirir mi? Takılabilir mi yada ? Ayrıca ekran kartı tavsiyelerinizi de alabilirim :p[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. nomad13, 28 November 2003 03:27 tarihinde demiş ki: Yuce aerius sana sesleniorm : Heal pls
Steel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Benim hatırladığım kadarıyla takılabilir, bir zarar vermez ama tam performans alamazsın ekran kartından.
Castigater Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 takabilirsin, performans olarakta fazla bi düşüş olmaz en azından gözle görebileceğin seni rahatsız edecek kadar bir düşüş olmaz
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 takarsın çalışırda tek fark max 8xAF kullanıcağına 4xAF kullanabilirsin bu da şu an için büyük bir fark değil.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Maleboge Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Bir gigabyte p3 anakartımda daha önceden takmışolduğum tnt2 ekran kartının 2x jumper'ini 4x yapayım acaba daha yüksek performans alırmıyım dedim.... aldım öyle bi aldım ki.... anakart sadece 2 x destekliyomuş.... disket sürücümüm 'de kalıcı IRQ problemi çıktı. şimdi istediğini yap disket sürüsünü görmüyor...(yeni kart tak vb.. yok) ancak eski IRQ kartları ile kullanabiliyorum...
Öne çıkan mesajlar