Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Anakart 4x e kadar destekliyor AGP'yi, ancak 8x lik bir ekran kartı takmak herhangi bir zarar getirir mi? Takılabilir mi yada ? Ayrıca ekran kartı tavsiyelerinizi de alabilirim :p[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. nomad13, 28 November 2003 03:27 tarihinde demiş ki: Yuce aerius sana sesleniorm : Heal pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Benim hatırladığım kadarıyla takılabilir, bir zarar vermez ama tam performans alamazsın ekran kartından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 takabilirsin, performans olarakta fazla bi düşüş olmaz en azından gözle görebileceğin seni rahatsız edecek kadar bir düşüş olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 takarsın çalışırda tek fark max 8xAF kullanıcağına 4xAF kullanabilirsin bu da şu an için büyük bir fark değil.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Bir gigabyte p3 anakartımda daha önceden takmışolduğum tnt2 ekran kartının 2x jumper'ini 4x yapayım acaba daha yüksek performans alırmıyım dedim.... aldım öyle bi aldım ki.... anakart sadece 2 x destekliyomuş.... disket sürücümüm 'de kalıcı IRQ problemi çıktı. şimdi istediğini yap disket sürüsünü görmüyor...(yeni kart tak vb.. yok) ancak eski IRQ kartları ile kullanabiliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar