JeanPaul Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Bi de dogru yazabilsem: Devourer of Souls 950 STR, 650 hit points, base dmg 22-26 Bone Demon 1000 STR, 3600 hit points, base dmg 34-36, resist mukemmel, Demon Knight Bunun statlarini yazmaya elim varmadi :P Henuz bununla kapismadik sanirim... Yoksa bilirdik :)[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Günaydın, gecenin geri kalnına devam edememe malesef kablonet'ten kaynakladın bir anda gitti yaklaşık bir saat uğraşıp bağlanmaya çalıysamda, kablo bağlantım yoktu. Sonunda gece 03 gibi pes ettim ve bağlantımı kestim. Şu anda da bağlantım halen sağlanmış değil, sabah uzun zamandır kullanmadığım external modem'i taktım bununla bağlandım. Lanet olsun ki, Güzel bir geceye sevgili türk telekom'mumuz damgasını vurmuş oldu. Aslında onun başına türk kelimesini yazmktan hep utanç duymul olsam dahi. Bir miktar resmi var elimde bol bol çekmeye çalıştım ama, gelin görünki post edemeyeceğim. Bu konuda yardım bekliyorum.[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Süperdi doom walla ben ilk başta girince hemen cacık oluruz diye düşünüyodum ama pek zorlamadı,ehhe herkes öldü en az bi kere,bi kumadam ölmemişti sanırım,yada öldü ben farketmedim tabi bağlantıda iyiydi özellikle daha ileri saatlere doğru 2.30-3 gibi 180 den baya aşağı ping aldım gibime geldi öyle böyle diil baya 4 nala koşmuştum bonedaemondan kaçarken ehue süfer di Ayrıca Warrior un ezik olcaanı sanmıştım ama şöle diyim canlı olduğum bütün bonedaemon kapışmalarında loot right alabildim 4-5 silah ve bi kaç armor kaptım,vur kaç rulezz :) ortam çok iyi giderken aniden bi devour yada rotting karıştırabiliyodu olayı, bide skeletonlar dismount special vuruşu yapabilyolar ehue attan düşüyosun,ethylerden bile düşürüyolar,dark düşmüşdü kaç kere bıdı bıdı koşuyodu arkasında 2 devour 1 rotting 2 ravager :) ayrıca neden olduğunuı anlamadığım halde cure potionlar bi türlü işe yaramadı içiyorum lesser poison bile geçmiyodu bende herkese teşekkür ediyorum çok eğlenceliydi[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 eheuhe evet o bidi bidi kosma olayi cok komik oluyo, bi anda etrafinda nerden eldigini anlamadigin 4-5 patchwork skeleton cikiyo indiriyolar attan assa :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 bu arada kum, golden skull`i aldigimiza gore queste ne zaman devam edicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 queste sonradan eklenme sansimiz var miii ? ;) hani yeterince felaket gelmemis basiniza ondan sordum?[hline]...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 said: dark-dr, 09 Mart 2003 15:36 tarihinde demiş ki: bu arada kum, golden skull`i aldigimiza gore queste ne zaman devam edicez? Sevgili Türk telekom ne zaman derse, aslında bence bu tarz olaylarda gece saat 01:00'dan sonrası daha mantıklı bu nednele gece bu satten olduktan sonra olabilir. Güne gelince aslında bu gece bile gidebilriz yarına iş olmasa ama en fazla biraz uykusuz kalırız. Bilmiyorum grubun geri kalanın durumu ve beklentileri önemli. Dün gece yarısından itibaern işin içinde olamamak bana koydu, sabah değil de daha erken bulabilseydim modemi direkt onunla gelecektim lag'a rağmen. Ama Quest'e devam edelim. Ne olursa olsun.[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Bence yine gelecek hafta ayni gun ayni saatte yapalim. :)[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 board.uo.com'dan Doom Gauntlet manzaralari, vahim durum. Iyi planlamak lazim. Bir kere nehri gectikten sonra bir daha cikip geri donmek mumkun mu bilmiyorum. 1) How do you get it to start once you cross the lake? Should start automatically(if its not already going), but its bugged so its not working right. If you notice there is a circle of 5 pentacles and one in the middle, you have to work clockwise starting from the eastern most large room and kill the 'mini' bosses. Once all 5 of those are killed then 5 Dark Fathers are summoned. 2) Are the godfathers the big bosses or the little bosses? The Dark Fathers are the 'big bosses'. 3)Why did another godfather, different name, same monstar spawn before the first one died? Because 5 of them spawn at once from what I understand. . 4)Is eq the only way to hurt him? Cause it was taking us forever. They have 30,000 Hit Points, an eq that does 100 damage or an explosion that does 30 damage really isn't going to show up on its health bar... after 100 or so of them land maybe you'll see a difference. Tonight on Atlatnic we isolated one of them and worked on him for 3 1/2 hours so far he's at 1/3 health now. 5)Doesnt that lady in the ruined painting area sell regs? If so, she didtn for us. umm, There is a person in a hidden room that sells regs named 'Nix'. But its 1/2 hour to 45 minute wait between restocking. That might be why you only see necro regs. A good idea is to take a beetle full of regs and just leave it in that hidden room.[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 devami: Only 2 of each doom champion in the guantlet spawns at one time. So there will be 2 darknight creepers, 2 shadow knights, 2 fleshrenders, and 2 demon knights (which are a.k.a Darkfathers) ve buna itiraz eden bir digeri: I was just there last night and I counted at least 4 different named Dark Fathers at one time[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 haftaya cumartesi yine 12-1 gibi iyi Straticstede şöle yazıyo gidenlerden biri :) eheh çok sakat ya This thing is just... Wow. If the True Harrower & the Dark Father were ever gonna rumble, the True Harrower would be questioning its position as the Ultimate Champion of Evil. 15 mages crossed on the boat to kill this thing; 5 originally for healing and ressing - it turned out that all of us were healing and ressing. The Dark Father is the fastest monster ive ever fought in UO - it can easily out run someone on a mount. It hits hard, casts hard, and throws bone piles that cause damage AND hatch into other monsters, like Rotting Corpses & Liche Lords. The most bothersome thing about this champ is that more than one can spawn, due to other people challanging the alter. One of these is more than enough. After 1 1/2 hours of E.Vortexs, Quakes, Meteos, FlameStrikes, Explodes, E.Bolts, MindBlasts, the thing had over 50,000 hit points left. It DOES Dispel (not that it cant kill an EnergyVortex in 2 hits): most of the damage we did to it was with multiple Vortexs - while its busy with dispelling/killing 3 - 5 of them, the other Vortexs will do the damage. I wouldnt recommend BladeSpirits because they take WAY too long to cast. Good Luck![hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Bence de haftaya daha mantıklı yine cumartesini pazar'a bağlayan sabah çok uygun olabilir, Bende oyuna girdikçe hafta içi sürekli o kırmız kemiklerden toplayacağım, 1000 tane ile quest alınabiliyordu değil mi? Ayrıca, Jean-Paul'un yazdıklarına bakarsak sanırım 3 mage + 2 warrior ile çok şansımız yok daha kalabalık olmalıyız gibi. Yinede yarısından sonra teknik aksaklıklar nendei ile devam edememiş olsamda çok eğlendim, iki defa ölüp dirilip kendimize geldik güzelce, bir ara kendim ahriç kimse ile ilgilenemedim resmen, ama gördüğüm en güzel manzara hepimiz hide olmuşkene, Dark'ın peşinde ordu ile dolaşması idi, kaç yaratık vardı sayamadım ama, çok eğlenceli idi, arada hide'dan çıkıp heal yada cure bassakda, yaratıklar Dark'ı sevdi, sanırım gelecek hafta hepsi ona neden arayı uzak tuttun baba cinsinde bir muhabet ile dalacaklar :) Katılan herkese çok teşekkürler. Not: yeni bilgisayar ile eski ICQ datalarım hepsi uçtu ve işin kötüsü "kumadam" nick'li icq'nun şifresini unuttum, bunlar da yetmezmiş gibi kapattığım bir email account'dan aldığımdan adamların unuttum bana yeni bir şifre gönderin hizmetinden de faydalanamıyorum, bu nedenle yeni bir ICQ aldım lütfen herkes eklesin " 341207046 " Kumadam of Moonglow Liche[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" [Bu mesaj Kumadam tarafından 09 Mart 2003 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Merhaba, Mandrake'nin yazdiklari ve benim de okuduklarima bakacak olursak evet oraya olmeye gidiyoruz. :) Ama olsun :) Bu arada ayni anda birden fazla kisi quest activate edebiliyor ve isi daha da zorlastiriyor. Kumadam, yine 1000 kemik toplamaya gerek yok. Aldigimiz Golden Skull yeterli bizim icin. Ben boyle anladim. 3 mage + 2 warrior ile sadece turistik seyahat olur ama orada zaten bir ton adam daha olacak. O yuzden cok dert olmaz. Haftaya heyecanin dozaji artacak. Bence hic warrior ile gitmeyelim. Ya da Mandrake isterse gelsin :) Mage'ler daha etkili. Ben hafta ici Energy Vortex calisacagim. 100 magery ile niye hala fizzle ediyorum arada anlamiyorum :(([hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Demisim ki: Bu arada ayni anda birden fazla kisi quest activate edebiliyor ve isi daha da zorlastiriyor. Yanlis anlama olmasin, yani bizim grup oraya gittiginde, zaten yabanci bir grup activate etmis olabilir, ortalik yaratik dolu olabilir. Ornegin biz kemik toplarken 2 tane bone demon cikmisti.[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 benim bir sorum var yaniz simdi 1000 kemik topliyinca demon olunca golden skeleton Kafasi catayimi dusuyo yoksa lootlamami lazim loot lamak gerekiyosa hic kasmiyalim 1000 tane de demon ciktikca almiya calisalim :) ?[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 golden skulli aldik zaten jovi, ve eet cantaya dusuyo yeterli dmg verirsen eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 tamamda 5 kisi ye 1 golden helmet yetiyo mu? ben feci fransiz kaldim bu ise[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 evet ayni partide olunca 200 kisiye bile yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 said: canjovi, 10 Mart 2003 00:52 tarihinde demiş ki: tamamda 5 kisi ye 1 golden helmet yetiyo mu? ben feci fransiz kaldim bu ise[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier can; 5 ya da 20 farketmez. - party yapilir - party icinden herhangi bir kisi quest activate eder - party icinden yapilan butun attack'ler party toplamina yazilir - kemikler toplanir - quest'i baslatan kisi kemikleri verir ve demon ortaya cikar - demon oldugunde quest'i baslatan kisiye skull cantasina duser (tek emin olmadigim damage yuzdesi, bu quest'de damage yuzdesi cok da onemli degil cunku orada bir ton kisi yaratiga damage verdi durdu, ornegin bizim yaratigin oncesinde digerlerinin 2 yaratigi cikti ve oldurulmesinde bizim de katkimiz oldu) - her ne kadar Dark en fazla damage'i vermis olsa da mumkun de olsa, (dark'e laf yok :) , skull'un dark'in cantasina dusmus olmasi quest'i activate ettigi icin - golden helmet degil, golden skull, evet yeterli. haftaya zaten o skull ile bir sonraki Gauntlet Arena kismina devam edecegiz. 10 kisi de olur 20 kisi de olur.[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Hatta party gerekmiyor bile quest icin. Icimizden biri quest activate eder, kemikleri ona veririz, quest ok olur, demon cikar, demon oldurulur, hooop skull o kisinin cantasinda. damage % sadece loot rights icin onemli emin olmadigim tek sey, party yaptiginda ornegin 5 kisi, o bes kisinin yaptigi damage % ve dolayisi ile loot rights, otomatik olarak herkese veriliyor mu. Ben orada sadece heal etsem, ama toplam grup iyi hasar verse yaratiga ben de otomatik olarak loot right alabiliyor muyum, bilmiyorum bunu.[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 simdi birdk ozman bende quest ti almistim... ozman cancel ediyorum lol ?[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 bende ask diyerek quest i almiştim sakata gelmiyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Heh :) Ben cancel ettim bile. Ama dedigim gibi, onemli olan party olmak ve icimizden birinin quest tamamlamis olmasi yeterli.[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Ben yine de o kırmızı kemiklerden toplayacağım o sarı kuru kafa, 150K'dan gidiyor iyi iş kapısı düşünülürse, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 aaaa :P[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar