Kumadam Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Herkese iyi geceler, Cumartesi gecesini pazar sabahına bağlayan bir saatte saat 12:00 yada 01:00 gibi Malas'ın yeraltı zindanlarını keşfe çıkmayı düşünüyorum. Eğer bana eşlik etmek isteyen olursa, en geç cuma akşamı saat 12:00'a kadar bu post'a cevap bırakabilir. Organizasyon: Malas Doom keşfi Amaç: Sadece eğlence (bol bol ölüm garantiside vardır) Yer: Malas - Doom Tarih: 09.03.2003 Saat: 12:30 am yada 01:00 am --------------- Başlangıç toplanma yeri: Moonglow bankası Başlangıç toplanma saati: 12:00 am --------------- Not 1: Amaç sadece eğlence ve değişik yerler görmek olacağından geleceğiniz karakterin yeteneklerinin önemi yoktur, nasılsa sağ kalanımız olmayacak :) (tabi account'da warrior yada mage'i olupta kalkıp miner'la gelmeninde "mal"-as-lığı yoktur) Not 2: 5 kişilik katılımdan fazla olduğu takdir de iki ayrı ekip haline gelinebilir. Not 3: Bir liche şakası değildir Kumadam of Moonglow Liche[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 ben kanadan oynuyorum ama gelmek isterim saat kacta gelicem ben ozaman :)?[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Canjovi hangi timezone dasın Bende hala AoS upgrade yok o güne kadar alabilirsem gelirim.[hline]uo-ao-tfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Galiba GMT lol[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Ben de gelirim :) Norbert Beaver GM Warrior, yeni yetme tuccar Ayrica olmeye de niyetim yok :P Ama olmekten de korkulmaz. Masa isi (pardon britbank isi) baydi, biraz adrenalin olsun. Super fikir Kumadam, cok tesekkurler :)[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 ehe canjovi naptın hoca kanada'yı avrupa/afrika'ya tasıdın ben 2 haftaya girebilecegim o zaman tek basıma kesif yaparım anca. zaten bu arada burda kac kişinin AoS'i var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 canada central`in usle ortak olmasi lazim, -6 yani. 8 saat ileri burasi artik sen hesapla eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 bende gelebilirim gerçi southpark+zaga war o gece ama bakarız :) yanlız doom a hiç gittinizmi bilmiyorum ama,ben test serverda gittim bi kere, çok sağlam bi yer giriş katında bile üst seviye monsterlar wardı(kaç kat bilmiyorum) zaten delik gibi biyer wardı yanlış hatırlamıyosan ordan aşşa iniyosun çıkışı bilmiyorum :) bulamamıştım devaour diye bi öküz war mesela çok sağlam koyuyo,ayrıca magic te kullanıyo dragonu 2 vuruşta alıyomuş öle diyim, benim mage i tek vuruşta indirmişti nerdeyse,sonra rotting corpse Lich Lord war,Lich war,[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Yandik desene :) Adrenalin yuksek olacak :) Iyi iyi iyi :):):) Yanimiza oldukca fazla cure/heal/bandage almak lazim. Olsek de eglenceli olur. Bir solo akincilik yapayim bu gece. Oncu kesif olarak rapor veririm :)[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 melee ve magic acisindan hakkaten cok yaratik var.. vampire bat lerin sayisi cok uyarim..fizzle delisi yapıp isiriklarla deli ediolar adami... devourer of souls a Explosion ve atesli buyuler tavsiye ederim.. Ravager ise poison a dayaniksiz...zehiri esirgemeyin patch skeleton lar da vampire bat ten sonra delirtme konusunda ikinci siradalar...vortex leri olmadi blade spirit leri esirgemeyin... dip not: liche lord lar, rotting corpse lar...eskisi kadar "olumsuz " degiller...vur kac hide taktigi ile gayet dovulebilirler... ben katilmak isterdim ama malesef zamansizlik... bol sans ;)[hline]...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 MTC Mayor GreyPawn ani bir mesaj gonderip DOOM harekati yaptirdi. Ben de bari katilayim dedim. Hem de biraz gormus olurum. Ama caylagiz ya hazirliksiz yakalandim. Bu kadar lag'e ragmen (aslinda lag yoktu mucizevi sekilde) tek olmeyen ben oldum ama. ustelik de mage olarak katildim. Bazi tesbitler: - Ben hazirliksiz geldigim icin yanimda uygun reg yok. Sadece FS atabiliyorum. Son derece anlamsiz FS. EV ve BS sart. - Orada bir reg saticisi NPC var. acil durum icin alinabiliyor. - Neyse aldik biraz ondan, sonra da esas vendor'dan aldim ara verdigimizde. - Energy Vortex sart. Bunu yapan en az 1-2 Mage olmasi lazim (ben 92'de fizzle ediyorum, hatirlamiyorum bunun icin kacinci seviyede olmasi lazim skill, bakacagim, ama eger GM Magery olmak lazimsa yapacagim, cok baydi cunku Blade Spirits yapmak) - Hiding sart. Neyseki GM hiding'im acaip ise yaradi. Beni en azindan 10 defa olumden kurtardi. - Patch Skeleton'lar melee kotu vuruyor ama physical resist saglam bizde :) - Arada lich lords geliyor ve once poison sonra 2 vurus gum pat cat ve gidiyorsunuz, neyseki bana patlamadi bunlar - vampire'ler huzursuz edici ama kolay - Greypawn surekli kemik toplatti, emirler yagdirdi, filan alismamisiz boyle emir almaya ne oluyor hot hot dedim ama tabii bir kac konuda hakli idi, ornegin herkes EV atarken, ben orda tek tek skeleton'lara FS atiyorum, grubun looser'i ilan edildim en basta :( - arada kargasa sirasinda ismini unuttugum azman yaratik cikiyor. hem melee hem de harbi iyi buyu atiyor. uzak durmaniz lazim, bana dokunamadi :) lag olmayinca GM Rouge'u yakalayamaz :) - Bir suru EV ile bile onu oldurmek cok kasiyor - Mage ile cok daha kolay. Warrior'larin sansi yok bence cok - Mage olunca da, kiyafet cok onemli, ozellikle GM Medi sart neyseki var :) - Warrior'lar vardi ama ilk telef olanlar da onlardi (bir gun benim GM Warrior'u buraya atacagim bakalim ne kadar dayanacak) Sonra ilerleyen asamada en baba kemik toplayan ben olmadim ama en cok olduren ve surekli hayatta kalan idim. Dolayisi ile looser title'dan kurtulmustum. :) Lakin en buyuk salakligi yaptim ve ekranimda cikan cevabi OK ya da CANCEL olan soruyu o telasta okumadan CANCEL yaptim. hani quest giver'lar oluyor ya, onlardan filan sandim okumadan, ekran/menu tipi ayni idi. Salak kafa benimki tabii, megerse daha ilersi icin gerekli imis. :(:( Dolayisi ile isin devaminda takim disi kaldim. O kadar sinirlendim ki MTC'den de resign edip gidecektim. Resmen mizik olayi :) Ama asker mantigi, bir gece yat uyu sonra karar ver, sakinles kararini verdim, ve simdi sadece guluyorum salakligima :) Ozet: - lag olmazsa cok zevkli - onceden yaniniza yeterince ekipman alin - birseyi okumadan CANCEL'e basmayin - GM Mage, GM Medi, GM Hide, GM Eval , GM Anat , GM Heal, Master Scribe rules. (gerci artik inscription'in bonus'u 100 skill harcamak icin degmez deniyor), Resist? O ne? :) Daha cok sey oldu da ozet geceyim dedim. (ekibin diger uyeleri de bir alem, ama en azindan OK tusuna bastilar) Yarin (bugun) heyecanli olacak :) Jean-Paul[Looser, MTC] Not: bu arada MTC'nin yine title'lar degismis. militia olduk.[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: Resist? O ne? :) bi mana drain/vampire ve curse yiyince 0 resistle kalıyosun ortada cuk gibi :) tabii dedigin gibi hiding cok yararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 bahsi gecen kemik toplama hadisesi su olsa gerek.. bir npc quest seklinde sizden 1000 (bin ) adet daemon bone istenio..her yaratiktan bi miktar cikio..topladikca npc ye veriosunuz...1000 tane tamamlaninca size cehennemin dibinden (!) Daemon Bone summon ediyor...Jean in dedigi gibi melee de sümük gibi eziyor... vortex manyagi seklinde savusturuluyor...cok sayida magical veriyor olmasinin yaninda summon eden kisinin backpackine olduruldugunde blessli (yailmiosam) bi Golden Skull veriyor...Doom dungenun asil bolumu olan gauntlet arenaya gecis icin deniz asiri transferde ferryman e vererek ikinci bolume gecebiliosunuz bu sayede... 2ci bolum daha cok gladyator arena tadinda...boss lord lar cikiyor felan...olüm kol geziyor her yerde eheh[hline]...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: hilikus, 08 Mart 2003 04:59 tarihinde demiş ki: bahsi gecen kemik toplama hadisesi su olsa gerek.. bir npc quest seklinde sizden 1000 (bin ) adet daemon bone istenio..her yaratiktan bi miktar cikio..topladikca npc ye veriosunuz...1000 tane tamamlaninca size cehennemin dibinden (!) Daemon Bone summon ediyor...Jean in dedigi gibi melee de sümük gibi eziyor... vortex manyagi seklinde savusturuluyor...cok sayida magical veriyor olmasinin yaninda summon eden kisinin backpackine olduruldugunde blessli (yailmiosam) bi Golden Skull veriyor...Doom dungenun asil bolumu olan gauntlet arenaya gecis icin deniz asiri transferde ferryman e vererek ikinci bolume gecebiliosunuz bu sayede... 2ci bolum daha cok gladyator arena tadinda...boss lord lar cikiyor felan...olüm kol geziyor her yerde eheh[hline]...mono Aynen budur ! Daemon birden fazla cikti. Sanirim 3 adet yokettik en azindan. Vortex ve Blade disinda bisi ise yaramiyor. Tabii ben hadisenin golden skull sonrasini once "telsizden" (party message) :P sonra da sinirden dolayi party leave ettigim icin senden ogrenmis durumdayim. :) Bir daha ki sefere artik.[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: JeanPaul, 08 Mart 2003 03:44 tarihinde demiş ki: - Mage olunca da, kiyafet cok onemli, neden? kapıda kontrol mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 hehe sen gormeyeli neler degisti gunn im neler...artik cibil dolasani mongbat ler gank edio... ;)[hline]...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: Gunn, 08 Mart 2003 13:57 tarihinde demiş ki: said: JeanPaul, 08 Mart 2003 03:44 tarihinde demiş ki: - Mage olunca da, kiyafet cok onemli, neden? kapıda kontrol mu var? :):):) sevdim bu soruyu :) Ciddi sordu isen, evet Mage Armor sart. Yoksa birkac vurusluk omrun olur. High resist birseyler giymek lazim ve gittigin ortama gore resist olaylari icin yaninda birden fazla kiyafet tasiman gerekebilir. Cold, Poison, Fire, Energy duruma gore. Ya da Phys. Ustelik Mage isen, Meditasyon icin, Mage Armor sart. Filan filan filan... Yoksa bir imp tek basina carpabilir.. :)[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 kum fel glow bank mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Ping iyi olursa biraz daha erkene alsak olurmu 23.00-23.30 gibi[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 hayır yaw southpark için diil o kadar geç saatte bilg başında olunca ev ahalisinden tepki görüyorum sütümü içip yatmam lazım :) 24. te olursada gelicem de biraz erken daha iyi olurdu ping zaten iyi şuan[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: dark-dr, 08 Mart 2003 21:14 tarihinde demiş ki: kum fel glow bank mi? Hayır, Trammel Moonglow bankası, Saat konusuna gelince ise hanımdan sadece o saatte kurtarabildim kendimi, madem çok oynamak istiyorsun gözümün görmeyeceği saatlerde oyna dedi bende peki diyip bu saati kapattım kendime...haa..haberi varmı dersen yk ama oldu bittiye getireceğiz işte... Evlilik karaınızı bir değik en az 8 kez yeniden düşünün derim, bir nasihat da benden olsun... Bakın halime, Oyunca Liche'im diyorsun, evde takan yok...otur da şu salatayı yap diye sees geliyor...ulan diyorsun çakacam şuradan iki kombo expo göreceksin diyorsun...ama ..olmuyor işte... saat için kusura bakmayın kısaca....elde olmayan sebepler işte... Kumadam of Moonglow inadına Liche[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ehue kumadam öyle bi anlattın ki içim sızladı 5 te desen gelicek gibi oldum :) bu arada herkes mage char ı ile mi gelicek, [hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 08 Mart 2003 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Bankanin az otesinde hazirim. 2 defa blackhole'a dustum bankanin onunde. Neyseki yeni shard blackhole patch iyi calisiyor, 2 crash, 1 reboot ile kurtardim :) 12:00'da yaklasirim :P Bi daa uzakta bulusalim, terzide filan :)[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 eheh miroglu-canjovi-jeanpaul-kum-ben toplandik gittik, ilkonce oylesine dolandik etrafta amacsiz, dolasan yaratiklari oldurduk. sonra su quest alinan odayi bulduk, 1000 demon toplama questini aldik. toplarken maalesef kum birden ortadan kayboldu, ulasamadik kendisine bi turlu. devam ettik, 1 saat kadar bone toplayip sonunda tamamladik 1000 e ve kendi bone daemonumuzu summonladik. benim ve grubun ustun cabalariyla 2. denemede looting right alabildik ve cantama bir golden skull dustu ehe. tabii bu arada bunlari yaparken bol bol olduk. bu yarim yamalak bi ozeti olayin, golden skull`i aldiktan sonra kumadamla devam etmek icin biraktik. artik questin ikinci bolumunu adam gibi anlatiriz eheh. [Bu mesaj dark-dr tarafından 09 Mart 2003 02:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Tek kelime ile superdi. Tek uzuntumuz Kumadam'in isin yarisinda sanirim disconnect oldu, ve devamina katilamadi. Benim tahminim ya esinden dayak yedi, ya da bilgisayar ve telekom ikilisinden. :) Bendeki notlar: - kesinlikle Energy Vortex ve Blade Spirits tek gecerli silah - Bone Daemon tek vurusta goturuyor - Enforcer kilikli seyler, dispell yapabiliyor - Skeleton'lar SIKI melee vuruyor - Daemon Room'un EAST yonunde ASLA ASLA gitmiyorsunuz (orda bir ton yesil yesil yesil seylerden va... OoooOOoooooOOooo (zaten Kum'u en son o odada beni res ettikten sonra gordum, ve bir daha gormedim. Kum'un benim ekranimdaki son cumlesi "ya kimildamasana Jean, off" idi) - Sonrasinda bizden ve yabanci toplam 2-3 kisinin arkasinda 2-3 yesil rotten corpse, 2-3 tane enforcer, 1-2 tane lich filan daire ciziyorlardi. Benim bu durumda "party" ustunden yazabildigim tek kelime (ki o sirada hide idim ve cesedimi loot ediyordum) "BURDAN CIKIN CIKIN CIKIN" idi. Evet 4 kelimeymis :) - Oldugunuzde tesadufen bir de ortalik kararir ise yandiniz, Night Sight sabit olmali ya da ekraninizi mutlaka cok acin Karanlikta bir keresinde 4 kere res-kill yedim - 3-4 defa client crash etti. - Bir crash'de tekrar connect ettigimde "blackhole" nanesi devreye girdi ve beni Malas diyarinda bir ormanin icine ghost olarak atti. Tabana kuvvet Luna'ya gittim, saolsun Dark res edip, gate'ledi tekrar Doom'a - Cesetler uzun sure saglam kaliyor. Auto Insurance gerekmez bence. (benimki auto idi, servet gitti her oldugumde) - Cok hizli loot eden kazanir. Yani Dark Rules ! - Tam hatirlamiyorum ama toplam 3 bone daemon gomduk. 1 tanesi bizimdi. - Ordaki NPC'den quest aliyorsunuz. Party member'larin hepsi faydalaniyor. Kemiklerin bir kiside toplanmasi ve o kisi tarafinda quest ok'lenmesi yeterli - Pier ve Mir "warrior" olarak geldiler ama saniyorum "mage" bu ortamda daha guclu. Tabii ilersinde ne olur bilmiyorum, onlar anlatsin :) - "bonded" atlar vs ile ugrasilmaz. At olurse recall-buy horse-recall yapilir. ingame atlar ile dostluk baglari kurulmaz (ya da 3 sene beklenir ethy alinir) - arada birileri cekiyor ya da bir sekilde lich'ler, enforcer kiliklilar, ve hatta ismini hatirlamadigim 1-2 ek yaratik ortamda olusabiliyor ve isin rengi degisebiliyor - ortada bir yaratik olmasa da surekli blade spirits ve vortex'ler aktif olmali, yakininizda bir vortex olmasi, uzun omur saglar size Aklimdakiler bunlar kalmis. Ozet ile superdi. Acaip eglenceli. Dark, Mir, Pier hersey icin cok tesekkurler :) Ozellikle Luna'dan beni toplarladigi icin Dark :) (karabasandi blackhole) Ve her ne kadar yarisindan sonra katilamadi ise de ozellikle Kumadam'a bunu organize ettigi icin cok tesekkurler :):):) Edit: Enforcer kilikli dedigim, davaour'mus. [hline]Ride to live, Live to ride... [Bu mesaj JeanPaul tarafından 09 Mart 2003 03:26 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj JeanPaul tarafından 09 Mart 2003 03:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar