Natural Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 walla acayip seçiciyimdir; 1.kafa 2.yüz,saç 3.uyuşmak sempatiklik 4.dinlediği müzik bence kesinlikle insanın kişiliğini yansıtio.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 bi de bi saat reklamında saat insanın kişiliğini yansıtıyormuş?kim demiş:? said: Natural_Jedi, 28 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: dinlediği müzik bence kesinlikle insanın kişiliğini yansıtio.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 :) o reklam çok geyik ya[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Direk yüzlerine bakarım.Bazen tam ne kadar güzel diye düşünürken saçma sapan şeyler söyler ve o anda "Bu kızda foss cıktı" derim[hline]Onurum Yaşamımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 1.Bir bayanın sesinden ve konuşmasından müthiş etkilenirim. 2.Davranışlarından 3.Bana abaza falan diyeceksiniz gene biliyorum fakat söylemeden edemeyeceğim;bunlardan sonra bayan arkadaşımızın göğüs bölgesine bakarım...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3nois Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ben Kızım..BEN ve tanıdığım genellikle tüm kız arklarım bakımlı saçlı,espirili,giyim tarzı hoş,zeki,sempatik,ilgili(kız ark.ına)ve uzun boylu olmalı tabii aldığım elektrikte çook önemli....!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 muhabbeti olsun yeter... zaten lanetliyim, nasıl olsa o kişiyle aramda bir şey geçemeyecek bari ağzı laf yapsın da iki muhabbet dönsün havamızı bulalım[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 denis tam beni anlatmışın be! (alaka yok. :D)[hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: evet abi beyinsiz... -- RamsesII, 28 November 2003 12:04 tarihinde demiş ki: ben cinselliği özgürce yaşayamayan Türk gençliğinin sesiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 neden? said: BabacumMostors, 28 November 2003 22:21 tarihinde demiş ki: geçemeyecek [hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: evet abi beyinsiz... -- RamsesII, 28 November 2003 12:04 tarihinde demiş ki: ben cinselliği özgürce yaşayamayan Türk gençliğinin sesiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: deniss, 28 November 2003 22:17 tarihinde demiş ki: ben Kızım..BEN ve tanıdığım genellikle tüm kız arklarım bakımlı saçlı,espirili,giyim tarzı hoş,zeki,sempatik,ilgili(kız ark.ına)ve uzun boylu olmalı tabii aldığım elektrikte çook önemli....!!!!!!! 1.78 yeterince uzunsa elimde son bir tane kaldı saralımmı? burada mı istersin? yalnız kullanma kitapçığı kalmamış bir ara merkezden istettiririz getirirler[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: -Melancholy-, 28 November 2003 22:23 tarihinde demiş ki: neden? said: BabacumMostors, 28 November 2003 22:21 tarihinde demiş ki: ne iblim lanetlendim işte...[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 gözlerinin taaaaa içine bakarım, iç dünyasını çözebilmek, onunla nası iletişim kurabileceğimi anlayabilmek amacıyla(eh, başarılı oluyor muyum: meçhul). tabi genellikle kaçırırlar gözlerini.[hline]and there's magic in the air... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 lanetliyim demiş işte, merak etme babacum bi bless atarız geçer :) bu arada deniss in dediği elektrik olayı da önemli tabi, ancak aşkta duygular>mantık kabul edersek bu elektriğe göre yol almamak gerekiyor. yoksa büyük hayal kırıklıkları olabilir. :( deniss, çok şey istiyorsun :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. nomad13, 28 November 2003 03:27 tarihinde demiş ki: Yuce aerius sana sesleniorm : Heal pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ne alaka yaw? bul bi tane ka$ar, vur, vur, ye.. aahah[hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: evet abi beyinsiz... -- RamsesII, 28 November 2003 12:04 tarihinde demiş ki: ben cinselliği özgürce yaşayamayan Türk gençliğinin sesiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 öhöms vur vur falan?[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 karaktere ters... yoksa onlardan var etrafta korkma, iki yalan sallayınca (yok şöyle arabam var yok lailadan reinadan çıkmam yok bilmemne) tıpışş tıpış gelenler de var onlar da uymuyor bayanlar kusura bakmayın ama gerçek hayatta var böyle insanalr... karakterli biri lazım öncelikle, kendini bilmesi lazım, aydın olması lazım... ya lazım da lazım işte[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 öff bende lanetlendim desem millet daha gençsin der ama bilseniz nası dandik şekillerde kaç tane kaçırdım... greater bless falan hiç etkilemez sap geldim sap gidicem (bu arada, benim görüşüme göre göre kaşar olcaana sap oliim daha ii)[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) sap geldim sap gidicem... [bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mirluin snn önce saçlarını deiştirmen lzm=)[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzlu -GEYİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 I'm trapped in this world Lonely and fading Heartbroke and waiting For you to come We are stuck in this world That's not meant for me For me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: -Melancholy-, 28 November 2003 22:27 tarihinde demiş ki: ne alaka yaw? bul bi tane ka$ar, vur, vur, ye.. aahah[hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: evet abi beyinsiz... -- RamsesII, 28 November 2003 12:04 tarihinde demiş ki: ben cinselliği özgürce yaşayamayan Türk gençliğinin sesiyim! cık cık :yapma:[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: BabacumMostors, 28 November 2003 22:31 tarihinde demiş ki: karaktere ters... karakterli biri lazım öncelikle, kendini bilmesi lazım, aydın olması lazım... [hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... +1 milyar gençliğimde 15-20 tane olacağına 1 tane olsun karakterli,dürüst olsun.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 itiraf.com kitabı gibi paticikte kitap çıkarsa zaten aşk meşk kız nasıl tavlanır neresine bakarsınız kız bana geldi gülümsedi ben napim şeklindeki topiclerin derlemesinden oluşur ya cidden bu tarz bi bölümün olması gerek diye düşünüyorum acayip çok topic açilio:)[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: Bonus, 28 November 2003 22:38 tarihinde demiş ki: Mirluin snn önce saçlarını deiştirmen lzm hele bi lise bitsin çeşit çeşit denerim, uzun saçla başlayanzi[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) sap geldim sap gidicem... [bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 natural jedi sana acayip katılıyorum ben bu işlerde pek ii deilimdir o yüzden ben isterim böle bi bölümün açılmasını hiç dooru düzgün tavlama olayı olamamıştır :( *utanır*[hline]...:::Married With Children:::... [Bu mesaj umutsavaci tarafından 28 November 2003 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 deniss söylediğin biraz palavra geliyor bana... Hiç bi kız göbekli bi erkeğe bakmaz *! göbegi ile mutludur memnundur canım göbek*[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar