GeeM Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Ya bu kazaa da son zamanlarda abuk bi hata var.. mp3 cekiyorum guzel guzel çalarken bıozzzzzzzz yapmaya başlıyo winampte bakıyorum sürekli 1-2 saniye geri atıyo gözüküyo 3-4 sn ileri alınca çalışmaya devam ediyo fln ama iyice uyuz etti artık 5 mp3den 3 ü böyle geliyo. Forumlarda baktım baya bi aynı sorunu yaşayan varmış Kazaa ya bi alternatif söylermisiniz?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 aynı sorun bendede var hatta ben i-mesh indirdim orda denedim ordanda indirdiğim 5-6 tane 2si düzgün gerisi zapazort biozzzz viz vuzzzzzzzzzzzzz...gibi sesler geliyor..[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 aynı sorunu ben de arklarımdan duydum ve şöle söledi bi ark ım: "kazaanın kazaalite a olan ilgiyi azaltmak için yaptığı bi olay olabilir bu"[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar