odium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Harvester değil, factory için istiyorum o yüzden arada bi kaldırıp başka yere kurmanız gerekmiyor. Gösterdiğim yere kurup beni admin liste ekliyceksiniz ve her hafta parayı banktip olarak alıcaksınız. İlgilenen varsa burdan bi pm veya oyunda mail atsın lütfen.[hline]Usta - Master Architect & Artisan ( Eclipse )
sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 odeme ne kadar haftalik.[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith
odium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Lot başına 25k dan haftalık 75k.[hline]Usta - Master Architect & Artisan ( Eclipse )
Qui Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 İstemediğin kadar lot'um var, eğer biri benden oncen davranmadıysa yardımcı olabilirim[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth
odium Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Buldum saol.[hline]Usta - Master Architect & Artisan ( Eclipse )
Öne çıkan mesajlar