odium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Harvester değil, factory için istiyorum o yüzden arada bi kaldırıp başka yere kurmanız gerekmiyor. Gösterdiğim yere kurup beni admin liste ekliyceksiniz ve her hafta parayı banktip olarak alıcaksınız. İlgilenen varsa burdan bi pm veya oyunda mail atsın lütfen.[hline]Usta - Master Architect & Artisan ( Eclipse ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 odeme ne kadar haftalik.[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Lot başına 25k dan haftalık 75k.[hline]Usta - Master Architect & Artisan ( Eclipse ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 İstemediğin kadar lot'um var, eğer biri benden oncen davranmadıysa yardımcı olabilirim[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Buldum saol.[hline]Usta - Master Architect & Artisan ( Eclipse ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar