Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 bratu'nun 64. dakikada bir şutu vardı, kesinlikle izlenmesi gerek direkten dönen okadar kısa mesafede okadar güzel noktada falso alan top çok görülmüyor türkiyede heralde[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Ben gs taraftarını böyle bilmiyodum valla Kürt mürt diye ayırt etmiyorum ama gs taraftarı eskiden hatta gravatlılar diye bi grubu bile vardı Adam gibi giyinen zengin taraftarı vardı ve akıllı taraftardı yani Saldır cimbom vur cimbom gibi besteler söylemezdi Şimdik itaraftar ıgerçi 4 büyüklerin hepsinde öyle Vurarız kırarız kralız Anlayan anladı mesajı alan aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 1 puan aldık bari ;)[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ulan ben totoda gs ye şans verince ya kaybediyor ya berabere kalıyor heh o zaman toto oynamaya devam ediim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 demek istediğini anladım nonos, ama o taraftar o mesafeyi kat etmiyor artık, devlet bir söz verdi yol yapacağız diye, havada kalınca söz adam gibi adamlarda sürünmemek için birer birer lokallere gitmeye başladı, elinde içki püro sıcakta izlemek içn[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Beşiktaş yarın fener'i yener, bu lig de burada biter. .)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 beşiktaş yener ve ileriki haftalarda bir mucize olmazsa biter gerçekten[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 bjk bu senede alır ama seneye zor[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Fatih Terim ve yönetiminiz alacağınız "Dünya Starlarıyla" önümüzdeki 10 sene türkiye ligini domine edecek demi? Böle saçma şeyler türetiyosunuz ya kopuyorum. "GS seneye şampiyon olabilir ama 2006'da Beşiktaş KESİN şampiyon.." hey allahım[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 seneye böle bi gs kalmaz büyük ihtimal o yuzden bizimde şampiyon olma şansımız yuksek oluo ya fatih terim olmaz seneye yada tüm futbolcuları gonderip yeniden yapılanma olur.cunku bole devam ederlerse keserler herhalde canaydını falan[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 çok fazla falanlı, sanırsamlı bi denklem olmuş o :) demek istediim bu yani.. Daha 10 ay var yeni sezon başlangıcına ki sezon başında bile bu şampiyonluğa kesin ortak olur denilemez..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 walla birilerinin gitcegi kesin ama daha fazla kalamazlar[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Şenol Güneş de gider, o kdr yüssüz deiLdir deniLiyodu, bu işler paraya bakıyo, parasını alan kebap şeklinde olmadı şansımı bi daha deniyeyim diyo..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 olay blaq'ın dediği kadar abi ünü şöhreti var zaten, parasını da aldıktan sonra kimse kovulmadan bi yere gitmez(gerçi gsde pek olmuo bu olay para yok)[hline]a.k.a wicked Robin Williams Dead Poet's Society'de demiş ki: No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar