Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 (kimse gol atmadan açiyim de kavga çıkmasın) maç saat 8de başlıycak juve maçından önceki son provamız. inşallah bizim için güzel bi skorla biter. iki takıma da başarılar diliyorum (asrın yalanı!)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ehhe bu maçı almamız mucize kadroda bi tek ayhan var as adam digerleri orhan ahmet cevdet falan[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 inş. alırızda az da olsa moral olur :)[hline]Grandmaster Welet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 tamas ve petre bir arada oynuo bu maç kafadan gitti[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 hm forma guselmiş alınır..[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 geçen sene yanlış hatırlamıyorsam tr kupasında malatyaya yenilmiştiniz. inşallah yine yenilirsiniz. tabi siz yenilince bizde yeniliyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 PRATESSSS harbi pis koydu[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 hay 2 kere gitmiş [Bu mesaj Diablo tarafından 28 November 2003 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 eahehhuahhohah petre 2-0[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 2-1 oldu demin muhammet hanefi attı[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 2-2 :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. nomad13, 28 November 2003 03:27 tarihinde demiş ki: Yuce aerius sana sesleniorm : Heal pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 yuhannes diyorum alkışlıyorum takımımız hatta beyaz mendil sallıyorum eauhu[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 oh rahatladım.. bi an için kazanıcaz zannettim :)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 lan kazanın be! sonra biz de kaybediyoruz.. :D[hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: evet abi beyinsiz... -- RamsesII, 28 November 2003 12:04 tarihinde demiş ki: ben cinselliği özgürce yaşayamayan Türk gençliğinin sesiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 valla gs çok açık veriyor, malatya bi kontraatakla son dk. golü atabilir :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. nomad13, 28 November 2003 03:27 tarihinde demiş ki: Yuce aerius sana sesleniorm : Heal pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ama tabi mucize olmadı, maç 2-2 bitti.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. nomad13, 28 November 2003 03:27 tarihinde demiş ki: Yuce aerius sana sesleniorm : Heal pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 haha işte ya buyuz! helal takımıma be! neyse ya fb-bjk berabere kalacağı için gene bişey değişmeyecek :)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 olmaz bu şekilde, hakan şükür yerine ümit karan'ıda oynatmadan olmaaz forvetler gol atamıyor deli olucam[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 niye ümit'i oynatmamış bu maç ya ders alsın biraz adanalı kro[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 maç eksiği yüzünden ayrıca şahıslar hakkında seçtiğin kelimeleri doğru seç burada yüzyüze gelemediğin adamların arkasından hakaret etme hakkın yok[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe [Bu mesaj Mephisto_ tarafından 28 November 2003 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 afferim fatih böyle devam et... sen ne kadar batırırsan batır takımı yinede bırakmayız takımımızı...[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ya ızlemedım macı nası oynadınız? dınledım bıraz konusmları 2-0 dan 2-2 olmus falan fılan nese gecmıs ossun[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Maça gittim arkadaş çağırınca İkitellideki gecekondulardan bi yığın kürt gelmiş içim cız etti gsyi böyle görünce Ayrıca kapalıdan en az 100-150 malatyalı çıktı bağıra bağıra girdiler deplasman bölümündeki malatyalıların arasına Klasik gs vardı sahada Ama fatih terim gerçekten gençleştirmiş takımı Adam takım öndeyken bülenti apoyu ve arifi soktu Harbi genç bir kadro Yazık bu gsye ben üzüldüm fenerli olarak Ümit karanıda juve maçına saklamış heralde ama nası olsa kazanır gs juve maçını önceden oynatsaymış antreman olurdu yıldız ümite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 güzel oynadı takım bu akşam- şimdi birkaç anlamayan adam laf atıyor anlamıyorum. Güzel şutlar var gol olmayan, direkten dönen . Fevzi milli oldu maçta onu syleyebilirim. Adamların 2 kere ciddi gelip golü bulması biraz kısmet oldu bizim onca attaktan ve güzel oyundan sonra yenilmemiz yazık olurdu. Defans fena değildi ama 70 den sonra acil değişiklik gerekiyordu orta saha yoruldu, onda geç kaldı terim. Birde taraftar kürt diye ayrım yapmamak lazım. Ayrımcılık bu forumlarda da ortaya çıkmaya başladı. Antisemistlikte başlar bu gidişle cık cık cık. Akıllı olun biraz kelimelerinizi düzgün seçin![hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 orta sahaya iyi bir adam alınırsa, defansta ısınırsa biraz 2. yarı daha da iyi oynarız. Keyifli bir GS izleriz en kötüsünden. İstatistik tutmadım ama şunu söyleyebilirim geçen hafta 20 kaleciye pas verdiysek bu hafta 3-4 filandı. Hep iler hep ileri. 2 golde güzeldi hele havadan gelen topa gelişine vole müthiş bir goldü izle izle doyamıyor insan. Malatyanın ilk gol pis bir goldü ama 2. golde iyi şut çekti.[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar