deviL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 the bear and the dragon ve red rabbiti oneririm yenilerden
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Net Force serisini öneririm, biraz sci fi okumak istiyorsanız o adamdan...[hline]I do dream of escaping...
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 bear and the dragon türkiyeye geçen sene geldi orjinoal olarak geçen sene çıktı diye biliyorum ben yani[hline]I do dream of escaping...
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Ya rainbow 6 yı kitapçılarda gören var mı? türkçe versiyonu hiçbiyerde yok[hline]Ghost of The Navigator
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 Ben 4 sene önce almıştım TÜrkçesini Nezih e bak...[hline]I do dream of escaping...
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 Zaten epsilon yayınevi de basmıyomuş artık Fazla stoğu olup da satılmamış yerlerde olabilir bi D&Ra bakayım[hline]Ghost of The Navigator
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Rainbow six şu ana kadar okuduğum en iyi kitabi Birinciler hep yanlızdır -ismini tam hatırlayamadım- oda çok iyi bir kitabıdır everyman a tiger daha çok belgesel niteliğinde yani gerçekten savasa ilgiliyseniz bu kitabi alın yoksa Çooook sıkılırsınız[hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma
baal-razor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 R6 mükemmel bir kitap türkçesini okudum zaten R6 serisi oyunları anlamak için de kitaba ihtiyaç var bence( chavez Ding R6 kjomutanı nın damadı oluyormuş)[hline]BAAL THe CLaN oF DaRKNeSS Fight For Experience & Kill For BAAL http:www.baal.com.tr.tc
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 bizde gökkuşağı 6 var ama gözüm korktu okumadım kitap kafamdan daha büyük[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 ben 700 sayfayı 3 günde okudum kitaba başlıyorsun inan ilk 200 sayfayı bir anda okuyacaksın Bu arada birşey daha söyleyeyim rainbow six den önce bir kitap var yani rainbow six onun devamı değil ama karakterler hakkında bilginiz oluyor ve adını tam hatırlamıyorum çok önce okumuştum "Beyaz Tuzak" fln olabilir adı kolombiyada geçiyor vs vs eahe ölesine söyliyim diyim[hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma
Öne çıkan mesajlar