Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özenti arkadaşıma yaptığım pislik:)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alomatik adlı arkadaşım pro-chemical diye acc açmış ben bunun mailini biliyorum kayıp şifreden 100 tane kayıp şifre maili attım nasıl iyimi hhahahaha:)[hline]Come back strong with fifty belly dancers!
Mesaj tarihi:
Herkezi davet ediyorum:) maili vericem
Php üzerinden yapmaya çalıştım linke tık sonra maile yollamasını ama ayarlayamadım nasıl yapıcam[hline]Come back strong with fifty belly dancers!
Mesaj tarihi:
başlığı gördüm, chemical adını gördüm ve kendi kendime "aha apaçadan tutuşturmuştur bu manyak" dedim. Neyse bi olay yokmuş ortada ciddiye alınacak.[hline]Kenderleme, 27 Kasım 2003 17:01 tarihinde demiş ki:
"adam tehlikeli yaa!"
Mesaj tarihi:
1. Bio-Chemical öörende gel.
2. 100 diil 73
3. sen benim e-mailimi millete verirsen ve/veya devam edersen hem ev hemde cep telefonunu buraya başka yerlere veririm Adiyim olsun. İyi günler dilerim.
(görüyorum ve arttırıyorum....)[hline]I live between 3 simple, radiation producing, places: PC, WC and TV.
Mesaj tarihi:
said:
Bio-Chemical, 30 November 2003 02:10 tarihinde demiş ki:
İyi günler dilerim.
(görüyorum ve arttırıyorum....)[hline]I live between 3 simple, radiation producing, places: PC, WC and TV.

akşam oldu.
eh[hline]Kuzu
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 30 November 2003 02:11 tarihinde demiş ki:
görüyorum ve ghost mause ile macroyu açıyorum[hline]Come back strong with fifty belly dancers!

mouse olucak ;)[hline]Kuzu

[Bu mesaj Mavi tarafından 30 November 2003 02:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Mavi, 30 November 2003 02:12 tarihinde demiş ki:
said:
Bio-Chemical, 30 November 2003 02:10 tarihinde demiş ki:
İyi günler dilerim.

akşam oldu.
eh[hline]Kuzu
Bizim gibiler için gün yeni başlar. Bu arada nooldu ghost mouse sorun mu çıkardı?[hline]I live between 3 simple, radiation producing, places: PC, WC and TV.
Mesaj tarihi:
said:
Llama, 30 November 2003 02:18 tarihinde demiş ki:
adam yenı kalkmıstır belkı[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault

uzatmayacam beni ilgilendirmez ama yeni kalksa bile iyi günler denmez bencehava karanlık ve gece oldu saatler 02:08 :)
neyse ilgilendirme tabi beni uctum thread'tan.[hline]Kuzu
Mesaj tarihi:
cok geyık oldu lem bu topıc her allagım ya olum senle fazla takılmıycam Chemical senle[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault

[Bu mesaj Llama tarafından 30 November 2003 02:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
616 da kaldı zavallıcık. bi daha yollarsa telefonunun verileceğini bildiği için telefonunu değiştirene kadar yolamaz bana.[hline]I live between 3 simple, radiation producing, places: PC, WC and TV.
Mesaj tarihi:
said:
Llama, 30 November 2003 02:03 tarihinde demiş ki:
bu adam nebula forumlarında gorevlı ıdı dımı :)
ıyı yapmısın devam et[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault

Evet gorevliydi ve cok ezikti

[Bu mesaj kturumtay tarafından 30 November 2003 03:37 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...