Daesu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 bu iki skillin birlikte kullanılması baya bi ölümcül diyorlar ama nasıl bir kombinikasyon yapılabilir necroya cok yabancı oldugum için size sormak istedim gm archer hm necro nasıl ölümcül olur vede nasıl ?[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mage-Necro kombınasyonu bence ıyı olabılır ama archer-necro pek sanmıyorum..Zaten Archer bence pvp deıl pvm skılı bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Dungeonda archer kasıyorum burdakı necroların da yuzde 99 u Sw-Necro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 "poi necro fence" olmak varken neden "sw necro" onuda anlıyamadım pek yana ne bilim mace necro da görmedim daha sw ve necro skilleri arasında bi olaymı vardır[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 En ıyısı necro-mage :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Ben yıne de pure mageı tek gecerım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 pvp mi pvm ye gore mi "en iyi" soruluyor? yada tartisiliyor?[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 bence pvp de pure mage ,pvm de bard+archer+paladıne veya bard+tamer ama dark father ıcın Archer+hıdınd+paladıne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Bard-tamer'ı tek gecerım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 son uygulamada peace ledigin yaratıga ok atarsan saldırıyordu ? bard archer işe yaramıyor diyorlardı[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 su anda cıkmıyor ama pub21 de ne olur bılmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 hehe pvp de artifact kullanimi, tahminen necro-fence yada necro-sws ler instant kill cekiyodu en son...yani pure mage dahi olsan pvp de onlara karsi kimsenin bi sansi yok gibiydi... pvm ucu acik kavram zaten zevk alisina gore gider char listesi :p[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 archer necro mage dehset oluyor adamin birisi var euda yew gatede catir catir adam kesiyor elinde spell cahnneling 47 di 38 lighting crossbowu var bow en az 40 damage veriyo 10 damagede lighting sonra vas ort flam (18) in sar(25) por corp vis (18) sonra kesin oluyosun zaten. bu combodan kurtulan gormedim su ana kadar.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Yew Moongate tayfasının 10 da 9 u banlandı..Elemanlar statlar 300 dolanıyomus,ayrıca artıfact dupe de varmıs..Archer-Necro-Mage nasıl olur kı..Archer ıcın tactık anatomı lazım,mage ıcın eva ınt medıt lazım,nhecro ıcın ss lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: cromthorne, 28 November 2003 04:12 tarihinde demiş ki: Yew Moongate tayfasının 10 da 9 u banlandı..Elemanlar statlar 300 dolanıyomus,ayrıca artıfact dupe de varmıs..Archer-Necro-Mage nasıl olur kı..Archer ıcın tactık anatomı lazım,mage ıcın eva ınt medıt lazım,nhecro ıcın ss lazım.. Yok banlanmadi 3-4 kisi banlandi ben hergun yewdeyim Ayrica archer necro mage nasil olunur bilemicem adam olmus valla :) Soyle olabilir belki Gm mage gm archer gm necro gm eva int gm tactics gm anatomy gm spirit speak 4 yildir oynadigini farz edelim 20 focus mana sorunu yok adamin mana regen suiti var. Nicki Thaedras gorursen konus:)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Oyle bı charla Adam kesıyosa helal olsun ne dıyeyım..bende de pıng 50-100 oldugu anda bı poıson-mage kasıcam dırekt faster cast pk mage olucam..ttnet guzellık yaparsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papua Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 said: cromthorne, 23 November 2003 18:26 tarihinde demiş ki: ama dark father ıcın Archer+hıdınd+paladıne... Hide ne için acaba?Yani Çok Zorunlumu Darkfather için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 atak alırsan eger darkfather veya cevredı yaratıklardan o yaratıkların ataklarını baskalarına gecırmek ıcın:)..Turk aklı ıste:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 yanı bence zorunlu ama sız nasıl kullanırsınız ne dersınız orasını bılemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar