Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pixel pixel berbat goruntuyu pırlanta gibi yapan prog.lar...

Kendersever

Öne çıkan mesajlar

şimdi zoomlanmış pixel pixel olmuş beyle kare kare görüntüyü netleştirmek için (misal: aksiyon filimleri,esasoolan bi fotorafın arka plaında ufak bi kafa görür ula bu neki diye yaklaştırır,bilgisayar önce berbat gosterip sonra parlatır,ayna gibi yapar...) ne kullanmalı?
photoedit var adobe'un bende işe yarayacağını dusundum kurcaladım bulamadım blur dısında hangi efekt(ler)?
Sosyal ağlarda paylaş

ya mesela o pixellerin arasını etraftaki renklere göre ölçüp biçen ve dolduran ve sonra blend eden smart bi teknoloji olabilir neden olmasın. ama tabi orjinalinden sapma ihtimali var, sonuçta program kendi hesaplamalarına göre karar vericek ve aslına nekadar uygun olucak orasını da düşünmek lazım. senin elindeki pikselleri alıp o kareyi netleştirmesini bekleyemezsin tabi çünkü elinde ne varsa odur yani bilgisayardan bilmediği bi veriyi kullanmasını beklememeliyiz tabi deilmi ancak tahmini ve yüzeysel bi modifiye mümkün olabilir kanımca bu saatlerde saçmalıyorum muntazaman[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...