Kendersever Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 şimdi zoomlanmış pixel pixel olmuş beyle kare kare görüntüyü netleştirmek için (misal: aksiyon filimleri,esasoolan bi fotorafın arka plaında ufak bi kafa görür ula bu neki diye yaklaştırır,bilgisayar önce berbat gosterip sonra parlatır,ayna gibi yapar...) ne kullanmalı? photoedit var adobe'un bende işe yarayacağını dusundum kurcaladım bulamadım blur dısında hangi efekt(ler)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 e bide uplayalım yüzsüzce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 filmlerde oluyo sadece o :P yani görebileceğin en fazla detay o kare kare görüntü kadardır ama blur gibi efektlerle görüntüyü az biraz yumuşatabilirsin o da pastel boyaları parmakla dağıtmaktan çok daha farklı bişi değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ya mesela o pixellerin arasını etraftaki renklere göre ölçüp biçen ve dolduran ve sonra blend eden smart bi teknoloji olabilir neden olmasın. ama tabi orjinalinden sapma ihtimali var, sonuçta program kendi hesaplamalarına göre karar vericek ve aslına nekadar uygun olucak orasını da düşünmek lazım. senin elindeki pikselleri alıp o kareyi netleştirmesini bekleyemezsin tabi çünkü elinde ne varsa odur yani bilgisayardan bilmediği bi veriyi kullanmasını beklememeliyiz tabi deilmi ancak tahmini ve yüzeysel bi modifiye mümkün olabilir kanımca bu saatlerde saçmalıyorum muntazaman[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 var buna benzer bi program bende demosu vardi ama eski bilgisayarimda format atmadan once... :) unuttum adini yani[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar