-pinkmartini Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 200$ ım var. Acaba tavsiyede bulunabilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 casio xslim serisi var.. Boyutları gerçekten çok iyi. hem çok ince hem çok ufak. kalın bi kredi hkartı gibi bişe. 1600*1200 de en yüksek kaliteye ayarladıında tatminkar bi sonuç veriyo baya.[hline]Opeth zamanında demişki, I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Onların 200 $ olduğuna emin misin :D[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Burdan modellere bakabilirsin Burda da fiyat seçenekleri ve modeler var.. Burda incelemeleri var. Ve Türkiyede örnek olarak burası satıyo..[hline]Opeth zamanında demişki, I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 HP 720.. 3Mpix ,3xoptik..gördüğüm türkiye fiyatı makul olan makinelerden...bir 30-40 milyon fazladan gerekebilir belki... dışarıdan getirme imkanın varsa üzerine 40 dolar koy canon A60 al.. ciddi amatör fotografçılık düzeyinde bir makinedir.. Casio Exilim :) ... tek kelime 'alma' .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bio-Chemical Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 nicon coolpix 2100 reklamları daha yeni başladı mtvde falan ben yaz başladığında almıştım bilgisayara baalama kablosunu kaybetmeseydim kullanacaktım hala. bence çok iyi bir makina ama piller çabuk bitebiliyo o yüzden başta verilen şarjlı piller için şarj cihazı al.[hline]I live between 3 simple, radiation producing, places: PC, WC and TV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 mustek 3500 var bende kdv dahil 150$ civarı bi fiyatı var. 3.1 mpixel bunun bi model üstü var 4 mpixel olması lazım. onu da düşünebilirsin. çok fiyat farkı yok...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 bende Kodak CX6200 var 2.0 MegaPixel..1600*1200 çözünürlük en yüksek kalitede..Bana yetiyo kalitesi de güsel..200 dolardan ucuz olduğunu biliyorum ama tam fiyatını bilmiorum 170$ galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 kesinlikle nikon al derim daha önce abuk subuk mustek di trust dı MPlerine aldanıp almış bi enayi olarak soyluyorum bunu. Nikon Coolpix serisi kendini aşıyo diyebilirim. Kesinlikle mükemmel. 2.1 mp lik makineyle inanılmaz resimler çekiyo arkadaşım, bende 3mp lik salak makinemle verdiğim paraya yanıyorum.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar