BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Beni öldürüyorsun.. DUR!.. -yada bosver.. sacmaladım.. bu kadar saman nasıl söner ki aniden ? kazara yandı diyemeyiz ya birbirimize ilerde.. tutustuk bi kere.. elbet gelir gerisi - yada dur da bitse daha iyi olur.. herneyse tüm yazı süper.. cok sıkı bi dostlugun altında yatan bi sevginin yüzeye çıkışındaki acı/kararsızlık olarak algıladım.. yada en azından yasadıgıma uyarladım. .. belki bir anlık acı gerisi mutluluk fakat .. [Bu mesaj BlueStar tarafından 29 November 2003 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 işte gerisini okuyanın hayal dünyasına kalmış artık.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 punk dost.. biraz daha acık ol heh... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 yok hoca.. sembolizm etkileri var bende. belli etmem öyle sonu felan. ehea[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 tamam o zaman... bendede fazla melankolinin etkileri var.... kasarım belli etmem... ama söker alırlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 melankoli? dur imzamı değiştiricem[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 hehe tamam[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 hehe böylesi daha iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar