SbNN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Valla çok düşündüm ama bulamıyom yaa?Alla alla cık cık cık...........[hline]Her nekadar cimbomu inönüde yenemediysek bile rövanşı unutmayalım bekleyin 80 bin gsli futbol mabedinizde size bir güzel ko*mamıza tam olarak ne kadar kaldığını bilemesemde o günü hasretle bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 pamuk ve yarım kilo kıyma[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 bi de bomba[hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Böle bısı dusundugun ıcın sana cok zekısın dıorum...[hline]Grandmaster Welet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: _Pyro_, 29 November 2003 23:46 tarihinde demiş ki: Böle bısı dusundugun ıcın sana cok zekısın dıorum...[hline]Grandmaster Welet... uahuahu[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 bu olmamis daha aptalca bisey bulabilirsin. guvaniyoruz sana.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 yorgan[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Merminin arkasına bağlanmış borudan çıkınca açılıcak yanmayan bir paraşüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Barut.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: Chemical, 30 November 2003 00:24 tarihinde demiş ki: Merminin arkasına bağlanmış borudan çıkınca açılıcak yanmayan bir paraşüt en mantıklısı=)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bio-Chemical Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Bir tankın 230km'yi bırakın 100km'ye atış yapabileceğini bile sanmıyorum. Ama yapıyorsada 3 yoldan halledilebilir: Namnunun ucunu 100km yapıp ucunu aşşa dooru tutmak. Güllenin arkasına 100km lik çelik kablo bağlamak. Yada azda olsa fizik bilgisi bilip açıyı 45 derece, gülleyi 60kg farzed... (hede hödö.)[hline]I live between 3 simple, radiation producing, places: PC, WC and TV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 hayrola benim kardeş modifiye mi oldu bio-chemical'a dönüştü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ya fil tık tankın namlusuna bak nası halloluyor[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bio-Chemical Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Yok ben onun başka yerden arkadaşıyım bazı nedenlerden dolayı asıl nickimi kullanmıyorum. Bunuda hem ona gıcıklık olsun diye yaptım (beni mangal partisine çaarmamış.) hemde başka nick gelmedi 10 dakka düşünmeme raamen.[hline]I live between 3 simple, radiation producing, places: PC, WC and TV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar