Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok kısa bişi sorcam.. (a.k.a akıl danışma)

quamor

Öne çıkan mesajlar

veya arkadaş 93 li fln
o 80 li bişilerse kesin peydahlamış birisinden :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
senko, 29 November 2003 23:32 tarihinde demiş ki:
aha bi cümle söylüom
yalnız birey güçlü bireydir.

boşver napçan kızlarla çıkıp evde bilgisayarın yok mu git pc oyna müzik dinle kitap oku :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.

eheheheh :-)

[Bu mesaj Unbreakable tarafından 29 November 2003 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi offdooru konuşun ne peydahlaması seviyorum ya. Noomuş. Şole tanışmıştık bi gün abdi ipekçi ilk öğretim okulunun önünde her zamanki gibi elma şekeri satarken bu kız(feride) geldi. Ferideye ben bedava elma şekeri verdim. Sonra orda tanıştık. SIk sık pastaneye gider olduk. 1 yıl aradan sonra annemlerle tanıştırdım. Onlar pek benimsemedi ama evde benim dediğim geçtiği için kabul ettirdim şu an. 18 ine gelir gelmez evlencez 2 yıl sonrada dini nikah kıyıcaz Allah huzurunda..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
quamor, 29 November 2003 22:50 tarihinde demiş ki:
ya şimdi bi kız var çıkıyo gibi bişeyiz ancak kız 16 sında 4 ay sonra idi heralde 17 olcak ben ise 19 umu yeni bitirdim . şimdi bu durumda "sübyanci" kelimesi benim içinde geçerli olurmu? alay konusu olmak istemiyorum fırlama arkadaşlarin arasinda ..
Yani diger normal kiz arkadaslarimin bana o gozle bakmasi aslında daha onemli (yani aralarinda subyanci felan diye bahsimin gecmesi). itibar kaybedermiyim ne olur? bi el atalim size zahmet..[hline]ben almiyorum

Thread'taki değir mesajları okumadan direk cevap yazıyorum çünkü ben 19 yaşındayım kız arkadaşım ise 17 neyse,
sübyancı kelimesini sevmedim sevmemde söyleniş sarf ediliş amacı nedir ki yani sen o kızı seviyorsan, ona bağlıysan, sabah kalktığından ilk aklına gelen o oluyorsa aklından çıkmıyorsa ister aranda 5 yaş olsun istersende 10 yaş olsun hiç farketmez.
Şöyle düşün bu hayat senin hayatın kimse senin hayatına yön-şekil veremez hayatın tadını çıkartmaya bak.
hele birde seviyorsan tamamdır.
sübyan, mübyan yalan şeyler.[seviyorsan][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...