Wispy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paticik'te ODTÜ de okuyan varsa benle irtibata geçebilir mi. Dikey geçiş hakkında sorularım olacakta. [Bu mesaj Wispy tarafından 29 November 2003 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Cassie var:) aplam[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 olum o daha hazırlık bebesi nerden bilecek dikey yatak geçiş koordinatlarını falan :D[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 hazırlık okumuyor sanırım:) okuyomu[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 eheh öğrenmiştir hemencecik:D[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Buyrun ben yardımcı oluyum, ne vardı? (5inci senem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 yuh bea kardeş hz okuyup okumadığımı bilmemeni kınıyorum tamam aynı evin içinde pek rastlaşmıyor olabiliriz ama bu kadar da olmaz ki odtüdeyim de hiçbir fikrim yok dikey geçiş konusunda öyle bir şeye kalkışmayı planlamadığımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 aha bi' dikey geçiş gazı daha kolay gelsin ;saç baş yoldurur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ben de odtu'deyim ama comeziz daha yatay gecisi biliyorum ama dikey gecis hakkinda hic bi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Ya diyeceğim şu; bildiğim kadarıyla boğaziçi'nde bu olay mevcut. BElli şartları tutturdğun zaman ( 3.5 ortalama gibi ) Bir fakülteden diğerine geçiş yapabiliyorsun. Odtü'de bu durum varmı, varsa şartlar, koşullar,gereksinimler neler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 o zaman seni buraya alalım .... ama istediğin şey dikey geçiş değil ,yatay geçiş olacak sanırım . http://www.oidb.metu.edu.tr/basvuru/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Teşekkürler. Bakalım çalışıyoruz, nasipse seneye oradayım inşallah. İleride Odtü ve Ankara için sizin de görüşlerinizden faydalanmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: Wispy, 30 November 2003 00:46 tarihinde demiş ki: Teşekkürler. Bakalım çalışıyoruz, nasipse seneye oradayım inşallah. İleride Odtü ve Ankara için sizin de görüşlerinizden faydalanmayı düşünüyorum. rica ederim .. sitede formunu da bulabilirsin bi' bak tam olarak neler lazım incele .. bu arada ODTU'dekilere de selam ;kolay gelsin .. bi' tanışsak aslında ..[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ya da sallayın .. kimsenin birbirini iplediği yok zaten üniversitede...[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar