Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik'te ODTÜ'de okuyoan var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Paticik'te ODTÜ de okuyan varsa benle irtibata geçebilir mi. Dikey geçiş hakkında sorularım olacakta.

[Bu mesaj Wispy tarafından 29 November 2003 13:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
olum o daha hazırlık bebesi nerden bilecek dikey yatak geçiş koordinatlarını falan :D[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
Mesaj tarihi:
yuh bea kardeş hz okuyup okumadığımı bilmemeni kınıyorum
tamam aynı evin içinde pek rastlaşmıyor olabiliriz ama bu kadar da olmaz ki
odtüdeyim de hiçbir fikrim yok dikey geçiş konusunda öyle bir şeye kalkışmayı planlamadığımdan
Mesaj tarihi:
Ya diyeceğim şu; bildiğim kadarıyla boğaziçi'nde bu olay mevcut. BElli şartları tutturdğun zaman ( 3.5 ortalama gibi ) Bir fakülteden diğerine geçiş yapabiliyorsun. Odtü'de bu durum varmı, varsa şartlar, koşullar,gereksinimler neler ?
Mesaj tarihi:
Teşekkürler.
Bakalım çalışıyoruz, nasipse seneye oradayım inşallah. İleride Odtü ve Ankara için sizin de görüşlerinizden faydalanmayı düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
said:
Wispy, 30 November 2003 00:46 tarihinde demiş ki:
Teşekkürler.
Bakalım çalışıyoruz, nasipse seneye oradayım inşallah. İleride Odtü ve Ankara için sizin de görüşlerinizden faydalanmayı düşünüyorum.

rica ederim .. sitede formunu da bulabilirsin bi' bak tam olarak neler lazım incele .. bu arada ODTU'dekilere de selam ;kolay gelsin .. bi' tanışsak aslında ..[hline]Novice Civil Engineer
  • Yeni Oluştur...