Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Bakın bende 2 bilgi var biri (A Bilgisayarı) içeride ki bilgi dsl hattım ona bağlı Şu an bulunduğum bilgi ise ona lan ile bağlı (B bilgisayarı) Keza Internet'e onun üzerinden bağlı Neden bilmiyorum ama bu bilgisayardan yahoo acount'a giriş yapamıyorum şifremi girdikten sonra 30dk falan yükleniyor IE sonra bulunamadı diyor Mesela Netscape'in site ında da öle bir sorun veriyor Aslında %5 ile falan hata veriyor çoğu site'da Ama Mesela Abim bu bilgisayardan (B Bilgisi) yahoo hesabına giriş yapabiliyor çözümü olan ?[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 çözümsüzlük de bi çözüm müdür ?[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar