blackman Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ya bu frp oyun setini izmirde nerden bulabılırım ? bilen varsa lutfen solesın sordugum her yerde 1 seneden berı gelmıyor dıyorlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 zarından tut kitaplarına kadar cok sey war... türkiyeye gelenler de zaten belli başlı yerlerde cogu da istanbulda.örnek kadıkoy penguen kitap evi... e-mule yada kazaa dan indirebilirsin istedigin herseyi tabii kablon warsa o daha guzel:)resimli kitapları adobe acrobat la bi guzel yutarsın:-) ama benim gibi ingilizce kabzımanıysan ne kablo ne de arkadasların yardımcı olamazlar.oyuncunun el kitabını(players handbook)alıp,eski turkce kursuna kaydını yap.ben cok memnunum bir sonraki derste namevtleri görecez:) internetten hic bir sey satın almadım bilmiyorum.belki amazon.com da filan wardır.yardımcı olabildiysem sewinirim.[hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 satın alma sisteme ihityacın yok lotr serisini al chronicles ı oku sonra oynat Eğer oyuncu ile dm arasında bi yenişme söz konusu değilse yenişme'nin adilliği gibisinden bişi yoktur =NO SYSTEM[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Sen git al bir set. nereden baslasan kardir.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 eğer hiç bulamıyorsan kazaadan indirebilirsin players handbook vs.yi... zar programları heryerde var zatn[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Aslinda yazmasam diyecem ama bak buyur hajim Forgotten Realms in Camping Setting inin bulundugu bir site Indir bolumunde gidince bulabilirsin.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Zar ıcın program a ne gerek war bı hesap makınesı yeterlı[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Bak arkadaşım iki yer var hatta 3 yer var 1cisi tavsiyem Excalibur diye bi magaza alsancak sevgiyolu akbank sokağında 2cisi ümit studyo konakta ykm nin ana giriş(Denize bakan kapı) kapısına yuzunu don 45 derece sola don dumduz git birz gitcen 500m kadar donerciler felan gelcek (takılma onlara :P) daha sonra dukyanı gorcen 3cü sü alsancak d&r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar