Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

frp oyun seti ???

blackman

Öne çıkan mesajlar

zarından tut kitaplarına kadar cok sey war...

türkiyeye gelenler de zaten belli başlı yerlerde cogu da istanbulda.örnek kadıkoy penguen kitap evi...

e-mule yada kazaa dan indirebilirsin istedigin herseyi tabii kablon warsa o daha guzel:)resimli kitapları adobe acrobat la bi guzel yutarsın:-)

ama benim gibi ingilizce kabzımanıysan ne kablo ne de arkadasların yardımcı olamazlar.oyuncunun el kitabını(players handbook)alıp,eski turkce kursuna kaydını yap.ben cok memnunum bir sonraki derste namevtleri görecez:)

internetten hic bir sey satın almadım bilmiyorum.belki amazon.com da filan wardır.yardımcı olabildiysem sewinirim.[hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler...
Sosyal ağlarda paylaş

Bak arkadaşım iki yer var hatta 3 yer var 1cisi tavsiyem Excalibur diye bi magaza alsancak sevgiyolu akbank sokağında 2cisi ümit studyo konakta ykm nin ana giriş(Denize bakan kapı) kapısına yuzunu don 45 derece sola don dumduz git birz gitcen 500m kadar donerciler felan gelcek (takılma onlara :P) daha sonra dukyanı gorcen 3cü sü alsancak d&r
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...