UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Ben bilgisayar kursuna gidecem.Sizce hangisine gideyim.Web,flash vb..??? Aslında herkes, ''neye ilgin varsa ona git'' diyo ama illa bi sorayım dedim.[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Kadıköy'de her yerde reklamı olan Bilge Adam'ı biliyorum ben. ödül felan almışlar.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Bende bugun ona bakıyodum zaten beşiktaş'ta Neresi olduğundan çok hangi bolum olacağı hakkında yorum yaparsanız daha ii olur...:)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 bnce web..parada kazanırsın belki...[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Abi aslında webe bu yaşta döküman okuyarak başlayacan.Ama ben okuyom 1 hafta sonra bütün kodları unutuyom.Ben HTML'nin falan temeli öğrenmek isterim şahsen.Frontpage ile beleşten deil...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Biliyorum kolay ama temel ondan başlar bence...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar