Mavi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Elimde bi MPEG dosyası var bu dosyayı Virtual Dup ile açmaya çalışıyorum ama şu uyarıyı veriyor. MPEG Import filter : pack synchronization error nasıl halledebilirim bu sorunu?[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mpeg'ler için TMPGenc programını kullanabilirsin. Virtualdub özellikle avi dosyaları için yapılmış bir program.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 TEMPGenc'ı indirdim. açmaya çalışıyorum MEPG dosyasını şu sorunu veriyor gene çıldırıcam. Illegal stream format.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Ama media player ile açıp izleyebiliosun dimi ? Bilemicem. Mediaplayer bozuk mpegleride oynatır ama edit programları açamaz. Bi şekilde mpeg'in bir kısmı bozuk yada tmpgenc in desteklemedii şekilde encode edilmiş. Hmm şu command-line programlar ile avi'ye yada gene mpeg'e çevirmek istenince ne olur acaba. Belki nizami bir mpeg olur belkide hata verir denemek lazm. [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 29 November 2003 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 valla bi şeyler oldu ama anlamadım neyse silicem dosyayı.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar