Mavi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 arkadaşım ıcq dan bi adres yolluyor o adresteki klibi bilgisayarıma yüklüyeceğim ama linke tıkladığım anda media player açılıyor bunu nasıl disable yapabilirim?[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 dosya açıldığı zaman senin temporary internet files klasörüne atılıyo ordan c/p yapıp kaydedebilirsin bilg e[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Eğer link direk bir dosyaya ise: Getright felan varsa linki kopyala ve getright'ta file menüsünde enter new url'ye tıkla zaten direk yazacak orda link. Enter'a bas indirir dosyayı. Dosya mpeg yada avi ise mediaplayer'in indirmesini bekle. Filmin yer imlecinin olduğu çubuğun içinde bir bar sağa doğru ilerler normalde. En sağa geldiğinde download etmiştir. O zaman File menüsünde Save Media As gibi bir seçenek olması lazm. Ordan dosya olarak kaydedebilmen lazm. Tabi wmv, asf gibi stream bir dosya ise o zaman save as yapamazsın ama getright ile indirebilmen lazm. [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 28 November 2003 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: Catscratch, 28 November 2003 15:07 tarihinde demiş ki: Eğer link direk bir dosyaya ise: Getright felan varsa linki kopyala ve getright'ta file menüsünde enter new url'ye tıkla zaten direk yazacak orda link. Enter'a bas indirir dosyayı. Dosya mpeg yada avi ise mediaplayer'in indirmesini bekle. Filmin yer imlecinin olduğu çubuğun içinde bir bar sağa doğru ilerler normalde. En sağa geldiğinde download etmiştir. O zaman File menüsünde Save Media As gibi bir seçenek olması lazm. Ordan dosya olarak kaydedebilmen lazm. Tabi wmv, asf gibi stream bir dosya ise o zaman save as yapamazsın ama getright ile indirebilmen lazm. [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 28 November 2003 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] Catscratch saol da , zaten sürekli media player açılınca falsh get ' e kopyaladım url yi öyle yaptım. ama ben media player'in fln açılmasını istemiyorum ? nasıl disable yapıcam bunu ? site açıldığı gibi media player açılıyor ?[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Eğer bir dosyaya link ise bilgisayarda o dosya tipi ile ilişkilendirilmiş program açılır hemen. Nasıl disable edildiğini bilen varsa yazar buraya zaten :D Sadece internet explorer'da link girince disable olcak ama yoksa direk media player file types dan da disable edilir ama o zaman hiçbi şekilde mpeg, avi yada stream dosyalarına çift tıkladığında media player açılmaz.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar