Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

su siteye girin kesin oleceksiniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim nabzımda oynama bile yok... Sabit hızla devam ediyor kalp atışına... Çünkü insanlar boştur. Kim bilir buna taş çıkartacak ne örnekler vardır internet üzerinde...[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki:
"cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez"
Mesaj tarihi:
abi işin guzeli en guzel kız anketinde emrecan die şık war..[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) :
jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
Eatar Pyrea :: Kettemoor
Mesaj tarihi:
emrecan bizim okulun dopaci biz 8 . sinifiz heralde 7 ler acti yada 8lerin eziklerinden biri acti emrecan diye bir cocuk var abi yok boyle bisi 7 kiz grubu var onlarla dolasiyo cok komik konusuyo tam topak iste lol
Mesaj tarihi:
Arkadaşım orası benım mezun olduğum okul bilgisayar hocanız Fethi hocaya Utku Kuzu dersen benı tanır..
ilk başta ben yapıyordum adam gibi site anadolu lisesi sınavı olduğu için yetiştiremedik ama bu kadar dandikde yapılmazki be kardeşim bari resmi web sitesi demeseydin fethi hocama bir kitap vermıstım al o kitabı oku bişiyler oğren bu arada rambo ve mehmet aktop a selamlarımı iletirsen sevinirim
ha bu arada işi ilerleticem dersen kapım sana açık
Msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
said:
kuzu88, 28 November 2003 01:12 tarihinde demiş ki:
Arkadaşım orası benım mezun olduğum okul bilgisayar hocanız Fethi hocaya Utku Kuzu dersen benı tanır..
ilk başta ben yapıyordum adam gibi site anadolu lisesi sınavı olduğu için yetiştiremedik ama bu kadar dandikde yapılmazki be kardeşim bari resmi web sitesi demeseydin fethi hocama bir kitap vermıstım al o kitabı oku bişiyler oğren bu arada rambo ve mehmet aktop a selamlarımı iletirsen sevinirim
ha bu arada işi ilerleticem dersen kapım sana açık
Msn: [email protected]

sen galba biraz eskisin mehmet aktop yok bizim okulda degil ama tanirim kendisini eski dersaneden cok kisi degiti
Mesaj tarihi:
ben de emrecan'a verdim
hadi paticik emreca'a oy verelimmokulun en güzel kızı seçilsin ehueh[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
Mesaj tarihi:
tamamda sitede poktan oldugu icin bir makineden sonsuz oy verebilirsiniz ha bu arada sue emrecanin fotorafini koydurturum gizlice cekeriz fotorafini soylerim siteyi yapan eziqlere ama gorseniz coccugu n tipi gozluklu siviceli zaueuuhae olceksiniz gulmekten
  • Yeni Oluştur...