kturumtay Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 www.mavisehirdedikodu.8k.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Kolaylık Bu arada koptum abi bu ne müzik nedir öle deikodu bölümü nedir=)[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzlu -GEYİK [Bu mesaj Bonus tarafından 26 November 2003 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 bu insanlarin isi gucu yokmudur,[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 peki sen bunu söyle.. bu siteye girmessek ölmiycek miyiz? ölümsüzlüğün sırrı bu mudur!?[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 yarıdlım ya boş bi uraş ama tutmuş yani ne diim :j[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 herkez ölmüş mesaj atamamış ben dayandım[hline]-Huseyini gordunuzmu ya ? -Yedigonubiz , -nasi ? -baktik ye-ni-le-bi-lir gozukuyodu , yedik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 benim nabzımda oynama bile yok... Sabit hızla devam ediyor kalp atışına... Çünkü insanlar boştur. Kim bilir buna taş çıkartacak ne örnekler vardır internet üzerinde...[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: Kenderleme, 26 November 2003 20:49 tarihinde demiş ki: peki sen bunu söyle.. bu siteye girmessek ölmiycek miyiz? ölümsüzlüğün sırrı bu mudur!?[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 abi işin guzeli en guzel kız anketinde emrecan die şık war..[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 emrecan bizim okulun dopaci biz 8 . sinifiz heralde 7 ler acti yada 8lerin eziklerinden biri acti emrecan diye bir cocuk var abi yok boyle bisi 7 kiz grubu var onlarla dolasiyo cok komik konusuyo tam topak iste lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzu88 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Arkadaşım orası benım mezun olduğum okul bilgisayar hocanız Fethi hocaya Utku Kuzu dersen benı tanır.. ilk başta ben yapıyordum adam gibi site anadolu lisesi sınavı olduğu için yetiştiremedik ama bu kadar dandikde yapılmazki be kardeşim bari resmi web sitesi demeseydin fethi hocama bir kitap vermıstım al o kitabı oku bişiyler oğren bu arada rambo ve mehmet aktop a selamlarımı iletirsen sevinirim ha bu arada işi ilerleticem dersen kapım sana açık Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: kuzu88, 28 November 2003 01:12 tarihinde demiş ki: Arkadaşım orası benım mezun olduğum okul bilgisayar hocanız Fethi hocaya Utku Kuzu dersen benı tanır.. ilk başta ben yapıyordum adam gibi site anadolu lisesi sınavı olduğu için yetiştiremedik ama bu kadar dandikde yapılmazki be kardeşim bari resmi web sitesi demeseydin fethi hocama bir kitap vermıstım al o kitabı oku bişiyler oğren bu arada rambo ve mehmet aktop a selamlarımı iletirsen sevinirim ha bu arada işi ilerleticem dersen kapım sana açık Msn: [email protected] sen galba biraz eskisin mehmet aktop yok bizim okulda degil ama tanirim kendisini eski dersaneden cok kisi degiti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzu88 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mehmet aktop ne zaman ayrıldı yahu 3 sene once vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 son derece seviyesiz ve kıytırık bi site bence bu arada emrecan 28 olmuş :)[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ben de emrecan'a verdim hadi paticik emreca'a oy verelimmokulun en güzel kızı seçilsin ehueh[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 bende vericem şimci (allah rızası için şu emercanın bi resmini koyun merak ettim)[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 tamamda sitede poktan oldugu icin bir makineden sonsuz oy verebilirsiniz ha bu arada sue emrecanin fotorafini koydurturum gizlice cekeriz fotorafini soylerim siteyi yapan eziqlere ama gorseniz coccugu n tipi gozluklu siviceli zaueuuhae olceksiniz gulmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzu88 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 siteyi sen yapmadınmı bea illahaokulu bastırtıp bir iki kişinin canını yaktıracaksınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 daha yaratici cocuklar lazim bu ulkeye. batirmislar euheu[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar