Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mükemmel bir site.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

sitede gerçekten birbirinden ilginç ve mükemmel güzellikte lensler var.ayrıca bu lensleri sipariş edebiliyorsunuz.benim favorim;

site;
http://www.9mmsfx.com/lenses.htm[hline]i am rubber,you are glue.

Mesaj tarihi:
hmm güzellingen (bonus yiyosa özele gel:))[hline] Part metal, part bone and all death..

I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Mesaj tarihi:
Şimdi lens kulturum hiç yok bir cahillik yaparsam af ola!

Benim bildiğim lensler yuvarlak olur su flames modeli(bakınız yukardaki örnek )
gözün hertarafını kaplıyor o nasıl oluyor?
Mesaj tarihi:
bunlar tr dede var cogu ve fiyatlari o kadar pahali degil 290dolar diye ciftine sacmalamislar 2 tanesi 70milyona diye hatirliyorum ilgilenen olursa annemin telefonunu vereyim

yanliz sadece kornea nin uzerine kapliyanlardan var bazilar butun goz beyazligini kapliyor onlardan yoktur[hline]
Mesaj tarihi:

Evet baya güzel lensler var.

Benim Favorim Şunlar:
1-

2-
[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
nası bütün göz beyazlığını kaplıyo ya olur mu öle şey oyh taktın da nası çıkartcan o lensi[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı.
Mesaj tarihi:
hepsini kaplayanlar var yazış diil

benimde çok hoşuma gittide pahlı bea
bide bunlar kaç kullanımlık oluyo bilgisi olan varmı yani bi süre sonra elimzide patlıyomu?[hline]Froc Vormbeyn
:-p Deli merc, Ashmish worm :-p
DaoComics
Mesaj tarihi:
said:
yosun, 28 November 2003 23:08 tarihinde demiş ki:
hepsini kaplayanlar var yazış diil

benimde çok hoşuma gittide pahlı bea
bide bunlar kaç kullanımlık oluyo bilgisi olan varmı yani bi süre sonra elimzide patlıyomu?

Sitesinde yazıodu dikkatli kullanınca 10 yıl mı 1 yıl mı ne idare ediomuş 10 yıldı galiba, hatta galiba Türklerin yaptığı DL fragmanı wardı adı ne unuttum onlardan burdan almıştı galiba Raist gözlerini[hline]MKC

-Boynuzları
-Geyik boynuzlu
-GEYİK

• Yeni Oluştur...