wicca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: elesso, 28 November 2003 20:47 tarihinde demiş ki: kendi gelir seviyendeki kişilerle böyle bi sorun yaşamazsın büyük ihtimal[hline]Eclipse:Eive Ikeste tıpkı elesso nun dediği gibi kendi gelirine uygun adamlarla takılırsan sorunun ortadan kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Öyle bi adam bulmakta zor ama.Çogu zenginlerin poposu tavanda...Gurur kalmamış[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 iyi de sen çok mu zenginsin? aylık gelirini söyle ona göre arkadaş bulalım sana:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: wicca, 29 November 2003 02:18 tarihinde demiş ki: iyi de sen çok mu zenginsin? aylık gelirini söyle ona göre arkadaş bulalım sana:p Kime?[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 pardon yaa.topic i senin açtığın hissine kapıldım bi an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 eheh sen varya seen :) Hade peder kıracak kafamı yatayım artık ben iyi geceler patiler...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 harbi ben de yarın 10da kalkıp taksim e gidecem. benden de iyi geceler herkese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
binyuz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Yok sorunda şurda.. Ebn anlıyorum ne mal olduunu adamın bırakıyorum arkadaslıgı sonra yeni birisi ile tanışıyorum oda ole yapıo. Kısır döngü bu. Çıkamıyorum bundan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 yuh ya yuh[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar