The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: thanatos, 26 November 2003 20:43 tarihinde demiş ki: oole salakliklar yapcak arkadasim olmaz. oole salakliklara gulen kizlada isim olmaz. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © +1[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Aranel Lúinwë Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: Obscura, 27 November 2003 00:25 tarihinde demiş ki: kankam hiçbizaman otobüste kesiştiim kızdan daha önemli olamaz aynısını bende yaparım bana yaparsada beraber güleriz yanı bana şaban dese bende ona müslüm fln derim[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Abi bende diyom zati Abuzer falan ama.Şerefsiz ole iyi yapıyoki gülsemmi söylesemmi kızsammı[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: thanatos, 26 November 2003 20:43 tarihinde demiş ki:oole salakliklara gulen kizlada isim olmaz. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © +1[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Bugun arkadaşa pokemon olayını yaptım eheh...:)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar