BonaZZoli Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Su an Cine 5te izliorum. Studyoda agaclar falan degsik bir ortam yapmishlar sunucu tolga abimiz tabe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 keşke vizyona açsaydın topici..[hline]Opeth zamanında demişki, I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 telefonu açar küfürümü ederım ahah :P bikere bi çocuk demişti tolga abı senınde hugonunda a..na koyim die :) bikeresındede çocuk hiçbi tuşa flnbasmamıştı dümdüz gitmişti tolga abı ona basıcan buna basıcan fln dıo çocuk sora e ben senın dedıın tuşlara bastım ama hep kanal deişio demişti daalmıştım[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 şifreli mi ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Hatırlıyorum onu çocuk trabzondan katılıyordu oyunda her yandığında küfrediyordu hakları bitince yine sövdü.Sunucuda "Bizim gibi hugoculara bu sözler yakışmıyor" dediğinde çocuk Senide s.kerim hugoyuda s.kerim dedi adam yarım saat konuşamadı.[hline]Onurum Yaşamımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 O küfür olayında kopmustum ben :D[hline]Grandmaster Welet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 kardeşimde izlio (e büyüdük artık yeni nesil izlio) bildiim ve gördüüm kadarıyla şifreli deil[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 oha abi oda şifreli olmayıversın :)[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar