Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anlayamadıgım bi kac nokta..

mobaran

Öne çıkan mesajlar

1-2 yıl önce bu oyunla ilgili haberleri okumustum ve heycanla bu oyunu bekliyodum.. simdi forumda karsılasınca sok oldum bu oyunun cıkmıs oldugundan haberim yoktu. en kısa zamanda oyunun orjinalini alıp oynamayı planlıyorum. sorcagım sorular sunlar: sanırım sız oyunun betasını oynuyosunuz ya da oynanabılır bı demo galba bu? oyun aralıkta cıkcak dıe bı solentı duydum doru mu? peki bu betaysa siz bunu nerden temin ettiniz 80 milyon verip betamı aldınız acep? oyunu avaturkten almamı tavsiye edermisiniz. bu arada adsl almayı dusunuyorum adsl ile bu oyunu oynayan varsa ortalama pingini pl ve fpsseni söleyebilirmi. kablonetten balananlar icin de aynı degerleri alabilirmiyim. belki< vaz gecip kabloda balatabilirimde.. saygılar..
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun temmuz'da felan çıktı yanılmıyosam.Oynadığımız swg'nin betası değil aslı. Avrupada kasımda dagıtılmaya başlandı. Avaturk'ten alışveriş yapmadım bilmiyorum.64 luk cablella sorunsuz oynuyorum.Dial-up lada sorunsuz oynanabiliniyor.[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse
Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi
Sosyal ağlarda paylaş

avaturk oyunu hala satmamakta,ön sipariş alıyo,ne zaman getirceği belli değil.
şunu hatırlatıyım oyun çıkalı 4 ay civarı oldu avaturk 1 senedir ön sipariş alıyo hala bi şey yok ortada

ha bide avaturk şu anda swg alanlara beleş anarchy online veriyo sanırım,o açıdan güzel

[Bu mesaj elesso tarafından 28 November 2003 13:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bilginiz olmadan boyle avaturk gibi sirkete yorum yapmamanizi oneririm..bu yaziyi yazmadan tam olarak okusaydiniz ne zaman getirildigini herkese daha saglikli bilgi vermis olurdunuz..
+olarak su an sadece tek kisi aliyosa bu oyunu avaturkten getirmek daha hesapli tabi bunun guvenlik acisini soylemek bile istemiyorum :)swg onsiparis verdiyseniz aralik in ilk haftasi denmis ama ilk is gunu kargoya verilir bu da demek oluyor ki sali gunu elinizde olur en gec..

[Bu mesaj Way tarafından 28 November 2003 13:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk onspiaris olayi nisandaydi bunu da soylemeden gecemiyecem :) ama geldiler aciklama yaptilar su su nedenden dolayi swg satamiyoruz diye..ama onda sadece isim tel ve email adresi aliniyodu artik onsipariste direk parayi cekiyolar ve cektikten sora su msj geliyo spiarisiniz 3 is gunu icinde size ulasacaktir su an bayram da oldugumuz icin en gec sali gunu onsiparis yapanlarin elinde olur oyun..(bende dahil :) ) bi arastirma yapmadan ileri geri konusmamanizi rica ediyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

www.ukgames.com u su an tavs,iye edebilirim
su anki stoklari aralik ayi sonuna yeticek kadar var
ayrica aralik ayi sonunda yeni stokta gelicek ukgames.com a
su an siparis verirsen 3 gun despatch suresi
despatchden sonrada air maille 1 haftada oyun elinde olur
toplam ucret 32 sterlin
yani 75 milyon felam[hline]Sne v'Knox / eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elesso, 28 November 2003 13:17 tarihinde demiş ki:
ha bide avaturk şu anda swg alanlara beleş anarchy online veriyo sanırım,o açıdan güzel

ao zaten bedava dl edilmiyor mu firmasinin sitesinden ? aylik ucretini mi oduyor avaturk.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...