karpuz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 evet dünyayı kurtaran adamın dvd sini aldım... Böyle bir şaheseri nasıl kaçırabilirdim ki? izliycem şimdi... yorumları alayım da ben sonra cevap yazarım :)[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 aaa geç bile kalmışsın. Bir de o dvd'nin içinde röportajlar falan olması lazım. Onlar da çok bombadır.[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 verdiğin paraya yazık =P[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 DVD çalışmadı ya hay...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 kopya galiba hehuhea[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 senden de bu beklenirdi zaten[hline]memati...... sustur şu iti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 zuhaha lol[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: Cüneyt Arkın, ..... tarihinde demiş ki:Dünyayı çevreleyen bu kalkan, insan beyin moleküllerinin yoğunlaştırılmış haliydi. :lol: çalışan vcdsini fln bul da kritiğini yapalım burda[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 dunyayi kurtaran adami izlememek simdiye kadar yaptigin en buyuk hata :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-tamer- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ehe ben sinemada izlemiş bir jenerasyondayım süfer bi filmdir soliyim. Şaheser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 DKA 2 geliyor (birincisinden daha kotu olacakmis yasasin :))[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 niye hataymış abi insanlar komik diyo... bu arada orjinal dvd nin çalışmadığını ilk defa görüyorum[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Cidden nerden buldun dvdsini bende almak isterim bu sırada neden hata alınması anlayamadım ha scary movie izlemişim ha onu ciddi ciddi onun dünyayı nasıl kurtardığını öğrenmek için aldığımızı düşünmüyorsunuz değilmi :d[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 said: Invulon, 24 November 2003 02:19 tarihinde demiş ki: dunyayi kurtaran adami izlememek simdiye kadar yaptigin en buyuk hata :) izlememek :) simdiye kadar izlemediysen hata anlaminda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Bazı noktalar o kadar kotuyduki gozlerimi kapadım görmemek için eahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 D&R da satılıyor... çalışmıyo değilmiş ps2 çalıştırmadı ama nedense anlamadım... deli oldum[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar