Mavi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Sistemime 2 ci bir hard disk taktım önce hard disk te jumper yoktu bilgisayar açılırken ''Yanlış sistem disketi lütfen disketi takıp bi tuşa basın yazısı çıkıyordu'' neyse bi tuşa basıyordum uyarı geçiyordu ana hard diskimi master öbürünü slave olarak görüyor heralde jumper yok ondan bu uyarı çıkıyor dedim bugün yazıcıoğlundan bi jumper buldum taktım butün yerleri denedim gene aynı uyarıyı veriyor sonra 2.hard disk olmasını ıstedıgım dıskı çıkardım üzerinde :::: = Slave :::ı = master fln dıyor yanı jumper hıc takmazsan slave olarak görücek diyor ee bendede jumper yoktu ama görmüyor yani görüyorda ille tuşa basmamı ıstıyor ? Maxtor yani ana hard diskimi master olarak görüyor bunu slave olarak görüyor ama yanlış sistem disketi lütfen disketi takıp bi tuşa basın uyarısını veriyor genede. bağlantı Ana hard diskime takılı olan IDEkablosunun 2. ucunu taktım bu hard dıske. güç kablosuda normal bı güç kablosunu taktım ama olmadı.. * * * Sorun nerde acaba yardım edersenız sevınırım.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Hallettim.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar